Ada Masalı'nda Ayrılıkların Sonu Gelmiyor! Ada Masalı İzleyicileri Aşk İstiyor!

Ada Masalı'nda Ayrılıkların Sonu Gelmiyor! Ada Masalı İzleyicileri Aşk İstiyor!

Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisi, yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizide Poyraz ve Haziran'ın arası bir türlü düzelmek bilmemekte. Üstüne üstlük işler daha da karmaşık hale geliyor. Hakan'ın ihanetini öğrenen Poyraz ne yapacak? Selin'in devreye girmesiyle Poyraz ve Haziran aşkı daha da fazla dibe batıyor. Ada Masalı ayrılıkları çok konuşulacak.

Ada Masalı'nda işler iyice tersine dönüyor. Haziran ve Poyraz arasındaki çalkantılı ilişki dizinin kaderini belirleyecek. Peki dizide ne gibi olaylar yaşanıyor? Haziran'ın Poyraz'dan sakladığı pek çok şey ortaya çıkıyor. Üstelik Selin'le beraber Poyraz'ın tavırlarında değişiklik olacağı görülüyor. Dizinin yeni bölümünde hiçbir şey eskisi gibi gitmeyecek. Özellikle de Hakan'ın ihaneti diziyi bambaşka bir ruh haline sokabilir.

Hakan Poyraz'a İhanet Etti

Ada Masalı'nın yeni bölümünde Poyraz büyük şoklar yaşayacak. Hakan'ın ihanet haberi karşısında nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor. Sevilen dizide bu tarz sahneler hiç eksik olmuyor. Heyecanlı anların yanı sıra böylesine önemli sahnelerde bile izleyiciler dizinin sonunu tahmin edememekte. Bu da Ada Masalı'nı akıcı bir dizi kılıyor.

Ada Masalı Nasıl Bitecek?

Ada Masalı dizisinin nasıl biteceği sorusu da fazlasıyla sorulmakta. Çünkü dizide işler gittikçe çığırından çıkıyor. İzleyiciler, Poyraz ve Haziran aşkına alışmışken böylesine soğuk sahneler görmeye dayanamıyor. Star TV'nin sevilen dizisinde başrolü Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz oynamakta. İkilinin dizinin başrol karakterlerine hayat verdiği biliniyor. Ancak dizi reytinglerde isteneni verse bile senaryosunun bir zaman sonra izleyicileri bunaltabileceği iddia edilmekte. Haziran ve Poyraz ne zaman kavuşacak göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.