Ada Masalı'nda Haziran'ın İtirafı Ortalığı Karıştıracak!

Ada Masalı'nda Haziran'ın İtirafı Ortalığı Karıştıracak!

Ada Masalı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haziran ve Poyraz arasındaki gerilim tırmanırken, dizi final yapabilir. Reyting sonuçları pek umut vaat etmiyor. Ada Masalı'nda büyük aşk sona erebilir. Peki Ada Masalı ne zaman final yapacak? İşte Star TV dizisindeki son durum...

Ada Masalı dizisi, Poyraz ve Haziran aşkına fazlasıyla yoğunlaştı. İkilinin arasındaki ilişki her geçen gün daha da kötü bir duruma giderken, İdil'in devreye girmesiyle işler iyice karışıyor. Dizide adeta dönüm noktası yaşanmakta. Henüz yayınlanalı 7 bölüm olsa da dizinin bu denli hızlı değişmesi izleyicileri bile şaşırttı. Peki Ada Masalı'nda neler yaşanıyor? Poyraz ve Haziran için ayrılık vakti geldi çattı mı?

Haziran İtiraf Edecek

Ada Masalı dizisinde Haziran'ın Poyraz'dan sakladığı pek çok şey açığa çıkacak. Ancak Poyraz'ın tavrı o kadar net olacak ki Haziran'ı hiçbir şekilde affetmeyi düşünmüyor. Son bölümlerde ikilinin arası oldukça soğuktu. Bu da demek oluyor ki reytinglerdeki düşüş devam ederse senaryoda finale doğru yol alınabilir. Ada Masalı dizisi final riskiyle karşı karşıya kalıyor. İzleyiciler, sosyal medya üzerinden dizinin televizyondan izlenmesi gerektiğini düşünüyor. Reytingleri artırma girişimleri olumlu sonuç vermemekte.

Ada Masalı Bitecek mi?

Ada Masalı'nın yaz dizisi olduğu ve beklentileri bir türlü karşılayamadığı iddia ediliyor. İlk bölümleri severek izlenen dizi, ortamın gerilmesine ve heyecanın artmasına rağmen final yapabilir. Üstelik bu durum yalnızca izleyicileri değil oyuncuları da tedirgin ediyor. Bakalım yeni bölümde ne gibi maceralar yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.