Afra Saraçoğlu Oyunculuğu Bırakıyor mu? Yedi Diziden Gelen Başrol Tekliflerini Reddetti

Afra Saraçoğlu Oyunculuğu Bırakıyor mu? Yedi Diziden Gelen Başrol Tekliflerini Reddetti

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu, 2020 yılında ise FOX TV'de Öğretmen adlı dizide Gizem karakterine hayat verdi. İşte haberin tüm detayları...

Yetenekli oyuncu netflix'te Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Son yılların en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Afra Saraçoğlu kariyerinde büyük bir çıkış yakalamaya devam ediyor. Yapımcıların peşinden koştuğu güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, kariyeri için önemli bir karar alarak tiyatro sahnesi çıkmayı planlıyor.

Afra Saraçoğlu, tiyatro sahnesinde yer alacak

Afra Saraçoğlu, tiyatro sahnesinde yer alacak. Alınan bilgiler neticesinde yeni sezon öncesinde Türkiye'nin en iyi yapım şirketlerinden 7 ayrı dizi için Afra Saraçoğlu'na başrol teklifi geldi. Fakat yetenekli oyuncunun 7 ayrı diziye de hayır cevabını verdi. Bunun dışında Afra Saraçoğlu’nun Ay Yapım, 03 Medya gibi farklı şirketlerin iddialı dizilerine hayır cevabı vermesinin ardından tiyatro sahnesinde rol alacağı ortaya çıktı.

Yönetmen koltuğunda Mert Fırat bulunuyor!

Yönetmen koltuğunda Mert Fırat bulunuyor! Mert Fırat'ın yönetmen koltuğunda oturduğu oyunla bu sezon Afra Saraçoğlu, tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. Ayrıca yetenekli oyuncu şimdiden heyecanlı olduğunu söyleyerek provalara başlayacağını belirtti. Tiyatro sahnesinde yer almaya hazırlanan Afra Saraçoğlu’nun rol alacağı tiyatronun içeriği ise henüz gizemini korumaya devam ediyor.

Afra Saraçoğlu’nun reddettiği diziler ortaya çıktı

Afra Saraçoğlu’nun reddettiği diziler ortaya çıktı. Oyunun senaryosu ve Mert Fırat'ın yönetmenliği tiyatro sezonunun çok iddialı bir yapım olacağını ortaya koydu. Yetenekli oyuncu Afra Saraçoğlu’nun reddettiği diziler ise İntiba, Kanunsuz Topraklar, Üç Kuruş, Destan ve El Kızı gibi iddialı yapımları oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.