Alparslan Dizisine Kimsenin Aklına Gelmeyecek Yeni Transfer..

Alparslan Dizisine Kimsenin Aklına Gelmeyecek Yeni Transfer..

TRT 1'in sevilen dizisi Alparslan'da yeni oyuncu transferleri gerçekleşti. Diziye katılan isimler arasında ünlü oyuncular bulunuyor. Oyuncuların bir kısmı Bizans'ı temsilen dizide yer alacak. Özellikle de komutan karakterinde oynayacak bir isim dikkatleri üzerine çekecek. İşte Uyanış Büyük Selçuklu'nun devamı olan dizide yaşananlar...

TRT 1'de yayınlanacak Uyanış Büyük Selçuklu'nun ikinci sezonu Alparslan ismiyle devam edecek. Dizi çekimleri başlamışken oyuncu kadrosunun da yavaş yavaş şekillendiği görüldü. Diziye katılan isimler arasında başrol oyuncuları Barış Arduç ve Fahriye Evcen bulunuyor. İki önemli isim başrolde bir arada oynayacak. Bunun yanı sıra diziye yeni isimler de dahil oldu. Bizans tarafını canlandıracak oyuncular seçildi.

Alparslan Dizisine Yeni Oyuncular!

Alparslan'a katılan isimler arasında geçmişte sergilediği başarılı performansla bilinen ünlü oyuncular yer alıyor. Öncelikle Bizans'ta komutan olan Kekavmenos'a hayat verecek olan Toprak Sergen, diziye katılan ilk isim olarak hafızalara kazıldı. Bizans komutanını nasıl canlandıracağı merak konusu haline geldi. Diziye katılan bir diğer isim ise Rabia Soytürk oldu. Güzel oyuncunun Karaca karakteri ile karşımıza çıkacağı öğrenildi. Dizideki en son gelişmelere göre bu iki oyuncu önemli pozisyonlarda oynayacak.

Alparslan İçin Son Birkaç Hafta!

Dizinin yayın hayatına başlaması için birkaç haftanın kaldığı ifade ediliyor. Çekimler başlayalı çok oldu ancak çeşitli stok bölümleri ve beraberinde detaylı sahneler için gecikmenin yaşanabileceği belirtilmekte. Alparslan dizisinde yaşanacak olası aksaklıklara karşı fazladan bölümler çekilecek. Böylelikle izleyicilerin herhangi bir çekim arasıyla karşılaşmayacağı ve bundan etkilenmeyeceği bir sezon izleyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.