Altın Fiyatlarında Şok Gelişme! Kuyumcularda Ucuz Altın Dönemi Başlıyor!

Altın Fiyatlarında Şok Gelişme! Kuyumcularda Ucuz Altın Dönemi Başlıyor!

Altının geldiği son konum yatırımcıyı telaşlandırdı. Çünkü altın fiyatları kuyumcularda fazlasıyla ucuzlamış durumda. Çeyrek ve gram altın kaç TL oldu? Eylül ayında altının yükselmesi beklenirken değeri bir türlü artmıyor. İşte altına dair son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde.

Altın fiyatlarındaki şaşırtıcı düşüş dikkat çekiyor. Yatırımcılar başta olmak üzere pek çok kişi şokta. Gram, çeyrek, tam, yarım ve 22 ayar bilezik gibi pek çok altın çeşidi ciddi düşüşler yaşadı. Ayrıca birkaç aydır devam eden bu durum bir türlü düzelmek bilmedi. Altın, kimi zamanlar seviyesini koruyor kimi zamanlar ise değer kaybediyor. Peki altın fiyatları Eylül'de artacak mı? Eylül ayında yaşanabilecek olası yükseliş pek çok şeyi değiştirebilir.

Güncel Altın Fiyatları

Gram

Alış: 488,19

Satış: 488,26

22 Ayar Bilezik

Alış: 443,29

Satış: 446,51

ONS

Alış: 1.788,11

Satış: 1.788,41

Cumhuriyet Altını

Alış: 3.161,00

Satış: 3.209,00

Yarım Altın

Alış: 1.588,00

Satış: 1.611,00

Çeyrek Altın

Alış: 794,00

Satış: 805,00

Altın Fiyatları Eylül'de Artar mı?

Eylül ayına girdik ve oldukça kritik bir dönemden geçiyoruz. Altın fiyatları pek çok nedenden ötürü yükselebilir veya azalabilir. ABD'den dünya piyasalarına kadar çeşitli veri açıklamalarının bunda etkili olacağı kesin. Peki altın fiyatları nasıl kontrol altına alınacak? Bu konudaki belirsizlik sürüyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamalar da altına yön verecektir. Çeyrek ve gram altındaki düşüşün sona ermesi için yatırımcıların beklentisi olumlu açıklamalar yönünde. ABD'deki enflasyonun dahi fiyatları tetiklediği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.