AÖL Sınavlarının Bitmesine Sayılı Saatler! Bunları Dikkat Etmeyenin Sınavı İptal..

AÖL Sınavlarının Bitmesine Sayılı Saatler! Bunları Dikkat Etmeyenin Sınavı İptal..

Açık Lise sınavlarının bitmesine sayılı saatler kaldı. Öğrenciler eğer belirtilen zaman zarfında sınavlarına girmezse, kredi alamayacak ve kayıt yenileme ücretleri boşa gidecek. Bu yüzden öğrencilere sık sık yeni hatırlatmalar geliyor. Sınav esnasında dikkat edilmesi gereken kurallar özellikle belirtiliyor.

Açık Lise sınavları bugün gece yarısı yani 7 Temmuz saat 23:59'da sona erecek. Geçtiğimiz günlerde kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin sınavlara hala girme fırsatı var. Bu yüzden belirtilen zaman zarflarında kendilerinin sınava girmesinin çok kritik olduğu yeniden belirtiliyor. Eğer sınava katılmazsanız, girmedi olarak gözükeceksiniz ve 3 ayınız boşa gidecek.

Sınavın bitmesine çok az kaldı!

3 Temmuz 09:30 tarihinde başlayan sınavlar 7 Temmuz 23:59'da bitiyor. Yani Milli Eğitim Bakanlığı'nın da belirttiği gibi sınavla tam olarak 5 gün boyunca devam etti. Öğrenciler sistemde zaman zaman sıkıntılar yaşasa da, çoğu şimdiye kadar seçtikleri derslerin sorularının tamamını çözerek sınavlarını tamamladı. Sizde bugün saat 23:59'a kadar acele edin ve sınavınızı tamamlayın. Aksi taktirde sistem otomatik olarak girmedi yazacak ve kesinlikle kredi kazanamayacaksınız.

Online sınava nasıl girilir ?

Online sınava katılmak sanıldığından çok daha basit. İlk başta MEBİM'den öğrenciniz şifreniz ve sizden istenilen kimlik bilgilerini öğrenci giriş sayfasına giriyorsunuz. Eğer bilgileriniz doğruysa öğrenci sayfanız açılıyor ve orada online sınav giriş butonu gözüküyor. Bu butona tıklayıp istediğiniz derse katılabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.