Aras Bulut İynemli Bomba Haberi Açıkladı! Ünlü Oyuncu Üç Kuruş'ta Yer Alacak Mı?

Aras Bulut İynemli Bomba Haberi Açıkladı! Ünlü Oyuncu Üç Kuruş'ta Yer Alacak Mı?

Final bölümüyle ekranlara veda eden Çukur dizisinin başrolü olarak tanıdığımız Aras Bulut İynemli merak edilen soruları cevapladı. Başarılı oyuncunun yeni başlayacak olan dizi Üç Kuruş'ta yer alıp, almayacağı belli oldu. Bomba haber seyircide hayal kırıklığına sebep oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhteşem Yüzyıl, İçerde ve son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin başrolü Yamaç Koçovalı olarak gördüğümüz, günümüzün en popüler erkek oyuncularından olan Aras Bulut İynemli'ye cevabı uzun zamandır beklenen o soru soruldu. Aras Bulut İynemli açıklamaları ile tüm merakları giderdi.

Aras Bulut İynemli Üç Kuruş dizisinde oynayacak mı?

Aras Bulut İynemli'ye reklam yüzü olduğu bir GSM operatörünün konferansında bu soru soruldu. Oyuncu ise yeni projesinin belli olmadığını açıkladı. Bu açıklamayla beraber Aras Bulut İynemli hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Herkes oyuncunun Üç Kuruş dizisinde yer alacağını zannederken, bu haberle tüm ümitler tükenmiş oldu.

Aras Bulut İynemli Çukur belgeselinde oynayacak!

Aras Bulut İynemli Üç Kuruş dizisinde yer almayacak olsa da, yine farklı bir projeyle karşımıza çıkacak. Başarılı oyuncu uzun yıllar oynadığı Çukur dizisinin belgeselinde de izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Seyirci Üç Kuruş gelişmesine üzülse de, bu haberle biraz teselli olmuş gibi görünüyor. Belgesel hakkında merak edilenlerin yakın bir zamanda paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.