Aras Bulut İynemli Çukur'dan Sonra O Dizide! Barbaroslar İddiası Seyirciyi Heyecanlandırdı..

Aras Bulut İynemli Çukur'dan Sonra O Dizide! Barbaroslar İddiası Seyirciyi Heyecanlandırdı..

Çukur dizisinde başrol olarak gördüğümüz oyuncu Aras Bulut İynemli bu dizinin final olmasının ardından uzun bir zamandır herhangi bir projede yer almadı. Başarılı oyuncunun adı yeni dizi projelerinde geçerken, hayranlarını heyecanlandırdı.

Çukur ve İçerde gibi dizilerle şöhretini zirveye taşıyan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli ülkemizin en çok sevilen ve beğenilen erkek oyuncuları arasında yer alıyor. Show TV ekranlarında yer alan Çukur dizisinin final olmasıyla beraber şimdilik boşta kalan oyuncunun herhangi bir projesi bulunmazken, hayranları ise kendisinin yeni dizisinin ne olacağını çok merak ediyor. Başarılı oyuncunun adı şimdilik bir kaç projeyle geçmeye başladı.

Aras Bulut İynemli dizisi Barbaroslar dizisine gelecek mi ?

Aras Bulut İynemli'nin transfer olacağı iddia edilen dizilerden biride TRT 1 ekranlarında yer alması planlanan başrollerinde Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin bulunduğu Barbaroslar dizisi. Çok iddialı bir proje olan Barbaroslar'ın kadrosunda Aras Bulut İynemli'nin yer alacağı iddia edilse de bu konuda herhangi bir bilgi şimdilik bulunmuyor.

Aras Bulut İynemli Üç Kuruş'ta yer alabilir mi?

Birçok kişi bir taraftan da Aras Bulut İynemli'nin Show TV'nin yeni sezonda başlayacak olan Üç Kuruş dizisinde yer alacağını söylese de, oyuncunun bu dizde yer almayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.