Arka Sokaklar Dizisi Tahtından Oldu! Dizi Reyting Kurbanı mı Oluyor?

Arka Sokaklar Dizisi Tahtından Oldu! Dizi Reyting Kurbanı mı Oluyor?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Yeni sezon hazırlığına başlayan Arka Sokaklar dizisinin reyting olarak geri planda kaldığı ortaya çıktı. Dizi severler, Arka Sokaklar dizisinin akıbetini şimdiden merak ediyor.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi 16 yeni sezonu ile yoluna devam ediyor. En uzun süreli proje olarak bilinen Arka Sokaklar bu yıl reytinglerde gerileme yaşadı. Bu gerilemenin ardından izleyiciler, Arka Sokaklar dizisinin akıbetini şimdiden merak ediyor.

Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Ozan Çobanoğlu, Özgür Ozan ve Oya Okar gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü ekranlara geldi. Türkiye ile İsveç arasındaki milli maçtan dolayı reytinglerde gerileme yaşandığı ortaya çıktı. En son yayınlanan bölümünde tüm kişiler kategoride birincilik elde eden Arka Sokaklar bu hafta 3 sıra geriledi.

Arka Sokalar dizisi ilk defa reyting kaybı yaşadı

Arka Sokalar dizisi ilk defa reyting kaybı yaşadı. Alınan bilgiler neticesinde haftaya milli maçın olmamasına rağmen reyting ortalamanın kaç olacağı ise merak söz konusu oldu. Arka Sokaklar dizisi Kırmızı Oda ve Aşk Mantık İntikam dizileri ile rekabet ediyor. Rekabeti uzaktan takip eden Yalancı isimli dizi ise milli maçtan dolayı tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Arka Sokalar dizisi meydan okumaya geliyor

Arka Sokalar dizisi meydan okumaya geliyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisi 15 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında da Mesut’un soruşturma altına alınması herkesi şaşkına çevirdi. Arka Sokaklar dizisi her hafta cuma günü saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.