Arka Sokaklar Dizisinden Müjdeli Haber! Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın Ayrılık İddialarına Son Nokta…

Arka Sokaklar Dizisinden Müjdeli Haber! Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın Ayrılık İddialarına Son Nokta…

Uzun yıllardır hayatımızda olan Arka Sokaklar dizisi efsane diziler arasında yer alır. Eski bölümleri ve yeni bölümleri ile ekran başındaki izleyiciye eğlenceli bazen hüzünlü anlar yaşatan dizi sezon finali yaptı. Sezon finalinin ardından ise büyük iddialar ortaya çıktı. Zafer Ergin ve Özgür Ozan diziden ayrıldığı yönünde haberler yapıldı…

 

Dizinin ilk bölümlerinden itibaren dizinin kadrosunda olan Rıza Baba ve dizide 3 çocuk babası rolünü canlandıran Hüsnü Çoban’ın diziden ayrılacağı yönünde iddialar gündeme bomba gibi düştü. Dizinin hayranları sevilen iki oyuncu için “Lütfen gitme Hüsnü Çoban, seni çok özleriz” gibi yorumlar yaptı. Dizide daha öncede büyük ayrılıklar gerçekleşmişti şimdi bu iki ismin diziden ayrılması tüm dengelerin yeniden değişmesine sebep olacak.

Arka Sokaklar Dizisinde Ayrılık!

Dizi sezon finali yaptı fakat ayrılık haberleri ise bitmedi. Dizi önce Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş yani Yüsra Geyik daha sonra ise oğlu Tekin, Onur Bay’ın ayrılık haberleri ile sarsılmıştı. Ekran başındaki seyirci bu ayrılık haberlerini hazmedemezken şimdi birde dizinin Hüsnü’sü ve Rıza Babasının ayrılık haberleri geldi. Bu haberler ile dizinin hayranları şok geçirdi. Şimdilerde ise müjdeli haber geldi.

Arka Sokaklar Dizisinde Ayrılık Yok!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre diziden ne Zafer Ergin ne de Özgür Ozan ayrılmayacak. Sevilen ikili yeni sezonda da Arka Sokaklar dizisinde yer alacak. Bununla birlikte bir iyi haberde dizinin Mesut’u yani Şevket Çoruh’un da yeni sezonda dizide yer alacağı alınan haberler arasında. Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda tam kadro ekran başında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.