Arka Sokaklar'da Çoban Ailesi Sevinci! Arka Sokaklar'dan Ayrılan Geri Dönüyor!

Arka Sokaklar'da Çoban Ailesi Sevinci! Arka Sokaklar'dan Ayrılan Geri Dönüyor!

Arka Sokaklar'ın yeni sezonu ayrılıklara sahne olacak. Dizide hem ayrılık hem de eski oyuncuların geri dönüşü yer alıyor. Kanal D dizisine kim katılacak? Özellikle de Çoban ailesine ait bir üyenin geri dönmesi çok sevindirdi. Ancak komiser karakterlerinin diziden ayrılması da üzdü. İşte diziden ayrılan o isimler...

Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda izleyicilerini çok sevindirecek. Diziye katılacak oyuncularla dizi adeta şen yuvası haline gelecek. Ancak diziden ayrılacak isimler de bulunuyor. Haliyle o konuda izleyiciler biraz üzgün. Çünkü diziye veda edecek oyuncular komiser karakterini canlandırıyordu. Üstelik içlerinden birisi dizinin ilk bölümünden beri vardı. Hal böyle olunca Arka Sokaklar dizisinde yaşanacaklar izleyicileri duygulandırabilir. Peki diziye kim katılacak ve diziden kim ayrılacak?

Arka Sokaklar'a Kim Katılacak?

Çoban ailesinin değerli üyelerinden Metin Çoban diye katılıyor. Furkan Göksel'in yıllarca canlandırdığı karakter artık yine ekranlardaki yerini alacak. Ünlü oyuncu diziye geri dönüşünü ilan edecek. Böylelikle Yüsra Geyik ve Onur Bay ayrılıkları bir süre daha idare edilebilir.

Ali Komiser Ayrılıyor

Rıza Baba'nın biricik evladı olan Ali Komiser, diziden ayrılacak. En son herkesle sorunlar yaşayan ve yanlış anlaşılan Ali, artık dizide oynamayacak. Alp Korkmaz'ın diziden ayrılacağına dikkat çekildi. Başarılı oyuncunun gidişi hayranlarını üzecek. Kendisi yeni projelerle tekrardan ekran karşısına çıkabilir. Merve Oflaz ayrılığının yaşanması da bir nebze kötü oldu. Güzel oyuncu, farklı projelerde oynamak üzere Arka Sokaklar'a veda ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.