Arka Sokaklar'da Resmen Oyuncu Kalmadı! Hüsnü, Mesut ve Rıza Baba'dan Veda!

Arka Sokaklar'da Resmen Oyuncu Kalmadı! Hüsnü, Mesut ve Rıza Baba'dan Veda!

Arka Sokaklar'da başrol oyuncusu konusunda sıkıntı çekiliyor. Sevilen isimler diziden peşpeşe ayrılmakta. Komiserler arasında bir ismin ayrılacağı kesinleşti. Mesut Güneri ve Özgür Ozan da diziden ayrılabilir. Zafer Ergin'in hayat verdiği Rıza Baba karakteri için yolun sonu görünüyor. İşte Kanal D dizisi Arka Sokaklar'dan ayrılacaklar...

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde oldukça ilginç anlar yaşanıyor. Dizide oynayacak komiser kalmadı. Pek çok ismin Arka Sokaklar'a veda edeceği öğrenildi. Üstelik bu isimler arasında diziye yıllarını vermişler de bulunuyor. Başrol oyuncusu sıkıntısı çeken diziye yeni isimler  katılabilir. Mesut, Hüsnü ve Rıza Baba'nın ayrılıkları ise diziye damgasını vuracak.

Arka Sokaklar'dan Kim Ayrılıyor?

Diziden ilk ayrılan ismin Merve Oflaz olduğu açıklandı. Bahar karakterine hayat veren ve başarılı bir performans sergileyen ünlü isim, yeni projelere yelken açacak. Arka Sokaklar'daki ayrılığı pek çok kişiyi etkileyecek. Bu durum neticesinde ise başka kimlerin ayrılmak istediğini öğreneceğiz.

Hüsnü ve Mesut Ayrılacak mı?

Özgür Ozan'ın hayat verdiği Hüsnü Çoban ve Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Güneri karakterlerinin diziden ayrılması beklenmiyor. Aynı şekilde Zafer Ergin'in Rıza Babası da dizide oynamaya devam edecek. Haklarında diziden ayrıldıklarına yönelik iddialar ortaya atılsa da herhangi bir gelişme yaşanmadı. Yüksek ihtimalle diziye devam edecekler. Kanal D dizisinde yaşanan yeni gelişmeler için sitemizi takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.