Arka Sokaklar'da Yeni Komiser Bombası! Arka Sokaklar'a Kim Katılıyor?

Arka Sokaklar'da Yeni Komiser Bombası! Arka Sokaklar'a Kim Katılıyor?

Arka Sokaklar, yeni sezonuyla yine bomba içeriklere imzasını atacak. Senaryosu sevilen ve oyuncuları da heyecanla takip edilen dizi, yeni oyuncularla yoluna devam edecek. Peki Arka Sokaklar'a hangi oyuncular katılıyor? Ünlü oyuncunun diziye katılacağı kesinleşti. İşte yeni sezonda ekranlarda göreceğimiz komiser...

Arka Sokaklar dizisi, kesintisiz şekilde yayın hayatına devam ediyor. Sevilen dizinin ekranlara geldiği günden bu yana duraklamadan izleyicilerle buluşması dikkat çekti. Kanal D'de yayınlanan dizinin yeni sezonda oyuncu kadrosu yüksek ihtimalle değişecek. En azından bir oyuncunun diziye dahil olması bekleniyor. Onun haricinde Özgür Ozan'ın diziden ayrılma ihtimalinin olduğuna da dikkat çekelim. Kendisi Twitter'da bir anda gündem olmuştu. Yaptığı paylaşım ile de kafaları karıştırmıştı. Peki diziye yeni katılan oyuncu kim?

Arka Sokaklar'a Kim Katılıyor?

Arka Sokaklar'ın yeni komiseri Mert Fırat olacak. Ünlü oyuncunun oynadığı dizi final yapıyor ve artık boşta kalacak. Bu nedenle yeni sezonda Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda görebiliriz. Onun haricinde oyuncunun hali hazırda tiyatro ile uğraştığı da biliniyor. Eylül ayı bitene kadar tiyatro macerası devam edecek.

Mert Fırat Diziye Ne Zaman Katılacak?

Mert Fırat'ın Arka Sokaklar macerası muhtemelen dizi başladıktan birkaç hafta sonrasında başlayacak. Çünkü kendisinin tiyatro için İstanbul'un çeşitli noktalarında gösteri yapacağı öğrenildi. Bununla beraber sevilen oyuncunun karaktere hazırlanması ve çekimlere katılması da yine bir süre alacaktır. Özgür Ozan'ın yerine gelir ise adından söz ettireceği kesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.