Aşılama Çalışmasına Teşvik! Aşılama Çalışmasından Geçen Vatandaşlara Cep Telefonu Verildi!

Aşılama Çalışmasına Teşvik! Aşılama Çalışmasından Geçen Vatandaşlara Cep Telefonu Verildi!

İlk aşılarını olan vatandaşlara bisiklet, cep telefonu, akıllı saat gibi vaatlerde bulunan belediye insanları aşılama çalışmasından geçmeyi teşvik etti. Manisa’daki Alaşehir Belediyesi 30 Ağustos ve 5 Eylül tarihleri arasında üzüm festivali düzenleyerek açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları…

Düzenlenen etkinlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda aşı çadırı kurdurdu. Bunun dışında Alaşehir Belediyesi ilk aşı yaptıranlara ödül verileceğini duyurdu. Alınan bilgiler neticesinde Alaşehir ilçe Sağlık Müdürlüğü ve Alaşehir Devlet Hastanesi aşı uygulamasına katkıda bulunma kararı aldı. Bu karar neticesinde festival sürecinde her gün ilk aşısını yaptıran kişilere çekilen kura sonucunda cep telefonu, bisiklet ve üçüncü şanslı kişiye de akıllı saat hediye edileceğini açıkladı.

Ödüller sahiplerine ulaştı

Ödüller sahiplerine ulaştı. Bunun ardından ödüllerin açıklanması ile birlikte aşı olma sayısında gözle görülür bir biçimde artış sağlandı. Belediye 3 gün boyunca ödül teşvikiyle ilk aşısını yaptıran vatandaşlara hediye verileceğini söyledi. Bunun ardından ödül teşvik ile 186 vatandaş aşılama çalışmasından geçti. İlk aşısını olanlar arasında Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında halka açık bir şekilde konser veren belediye, sanatçılar tarafından koli içerisinde bulunan isimler arasından 3 isim seçerek talihlileri açıkladı.

Üç gün boyunca sürecek olan kampanya kapsamında ilk aşısını olan vatandaşlar içerisinde 186 kişiden 9 kişi hediyelerini Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’ndan aldı. 3 gün yapılan çekilişlerde 9 şanslı kişi ödüllerini alarak aşılama çalışmasından geçti. Alaşehir Belediyesi 3 kişiye cep telefonu, 3 kişiye bisiklet ve 3 kişi akıllı saat ödüllerini verdi. Ödül almaya gelen isimler ise aşı olmaktan çekildiklerini fakat belediyenin cazip hediyeleri karşısında aşı olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.