Aşk Mantık İntikam Dizisi Rakiplerine Göz Dağı Verdi! Sezonun En Çok İzlenen Dizisi Olabilir..

Aşk Mantık İntikam Dizisi Rakiplerine Göz Dağı Verdi! Sezonun En Çok İzlenen Dizisi Olabilir..

FOX TV ekranlarının bu yaz en dikkat çeken dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi oldu. Dizi başladığı günden bu yana adını her hafta en popüler diziler arasına yazdırmayı başarırken, özellikle son zamanlarda reytinglerini daha da arttırdı.

FOX TV'nin Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümleriyle, her hafta kendi gününde hiç hız kesmeden ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni bölümleri merakla beklenen dizi, popülerliğini de git gide arttırmaya başarıyor. Dizi özellikle son günlerde gerçekleştirdiği hızlı reyting artışları ile beraber zor olanı başarıyor ve rakipleri arasından hızlı bir şekilde sıyrılıyor.

FOX'un en başarılı dizisi Aşk Mantık İntikam oldu!

FOX ekranlarının son gelen sonuçlara göre açık ara bir farkla Aşk Mantık İntikam dizisi oldu. Sevilen dizi aldığı reytinglerle hem kendi kanalında, hem de farklı kanallarda yayınlanan diğer yaz dizilerine açık ara fark atıyor. Dizi bu başarısı ile her hafta rakiplerini alt ederek, onları kıskandırıyor.

Aşk Mantık İntikam yeni sezonda ekranlarda olabilir..

Aşk Mantık İntikam bir yaz dizisi olmasına rağmen, eğer böyle giderse gelecek sezonda da FOX TV'nin yayın akışı arasında kendisine yer bularak seyircilerinin karşısına çıkabilir. Tabi bu dizinin reytinglerde aldığı başarılı sonuçları devam ettirebilmesine bağlı. Bakalım Aşk Mantık İntikam popülerliğini koruyabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.