Aşkın Tarifi Dizisi Pes Ediyor! Seyircisi Bile Bu Kadar Dayanabildi..

Aşkın Tarifi Dizisi Pes Ediyor! Seyircisi Bile Bu Kadar Dayanabildi..

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları izleyicilerinin karşısına çıkan Aşkın Tarifi dizisi son zamanlarda çok kötü günler geçiriyor. Reytinglerinde büyük çöküş yaşayan dizi, final tehlikesi ile her an karşı karşıya gelebilir.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Aşkın Tarifi zor günler geçiriyorken, özellikle bu hafta yayınlanan bölümüyle tamamen çöküşe geçti. Dizinin başladığı günden bu yana belirli bir seyirci kitlesi bulunsa da, artık bu kitlede kaybolmaya başladı. Aşkın Tarifi dizisi şimdilerde kendini kurtarmak için çözüm yolları aramaya başladı.

Aşkın Tarifi dizisi için son bölümler..

Aşkın Tarifi dizisi geçen akşam ekrana gelen bölümüyle, en büyük rakibi Kalp Yarası'na yaklaşmayı hedeflerken, tüm planları suya düştü ve eli boş kaldı. Dizi reytinglerini yükseltmeyi isterken, tam tersine daha büyük bir çöküş gerçekleştirdi. Bu sabah açıklanan sonuçları gören seyirciler gözlerine inanamadı. Aşın Tarifi dizisi geçen akşam yayınlanan bölümüyle tarihinde ki en kötü reytingleri aldı.

Aşkın Tarifi'ne veda etmeye hazırlanın!

Aşkın Tarifi dizisinin bu gidişle daha fazla dayanabileceği düşünülmüyor. Bu yüzden sizler Aşkın Tarifi'nin finaline hazırlanabilirsiniz. Dizi yayın hayatına birkaç hafta devam etse de, çok büyük bir ihtimalle yaz sezonu kapanmadan final bölümüyle ekranlara ve seyircilerine veda edeceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.