ATV'nin Popüler Dizisi Final Oluyor! Baş Belası İstediğini Alamadı..

ATV'nin Popüler Dizisi Final Oluyor! Baş Belası İstediğini Alamadı..

Baş Belası dizisi haftalardır çabalamasına rağmen reytinglerini bir türlü toparlayamadı. Sevilen dizi sonunda final olarak ekranlara veda etme kararı aldı. Baş Belası dizisini bu akşam son kez yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

ATV ekranlarının yaz dizilerinden biri olan Baş Belası dizisi bu akşam saat 20:00'de son kez ekranlara geliyor. Dizi kadrosunda bulunan genç yıldızlarla dikkat çekerken, en çarpıcı yanlarından biride  çok farklı senaryosu. Aksiyon ve heyecanının bir an bile eksik olmadığı senaryosuyla seyircisine kendisini her hafta merakla bekletiyor. 

Baş Belası final kararından kurtulamadı!

Baş Belası dizisi sizlerin de bildiği gibi ilk hafta reytinglerinde çok başarılıydı. Dizi ilk günlerinde çok başarılı bir performans sergilese de, bunun devamını getiremedi. Diziye kanal tarafından birkaç hafta şans verildi ama proje bu şansı da değerlendiremedi. Baş Belası bu akşam ekrana gelecek olan bölümüyle seyircilerine veda edecek.

Baş Belası dizisi BluTV'ye geçebilir mi ?

Baş Belası dizisinin BluTV'ye geçmesi için seyircileri tarafından çok büyük bir çaba gösteriliyor. Özellikle sosyal medyada onlarca hayran Baş Belası'nın BluTV'ye geçmesi için gün oluşturmaya başladı. Dizinin bu şekilde bir karar alıp, almadığı ise hala belli değil. Seyirciler şimdi büyük bir merakla Baş Belası yetkililerinden cevap beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.