ATV'ye Müge Anlı Yerine Seda Sayan Gelecek! Müge Anlı İle Tatılı Sert Bitiyor..

ATV'ye Müge Anlı Yerine Seda Sayan Gelecek! Müge Anlı İle Tatılı Sert Bitiyor..

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayından kaldırılabilir. ATV, Müge Anlı yerine Seda Sayan'la mı el sıkıştı? Pek çok kişi Müge Anlı'nın programdan neden ayrılacağını konuşuyor. Eğer iddialar netlik kazanırsa ünlü sunucuyu EXXEN'de görebiliriz. Seda Sayan ise yeni bir program sunacak mı merak ediliyor...

Müge Anlı'nın yıllardır sunmakta olduğu programın formatı artık Seda Sayan'ın eline mi geçecek? ATV'den ayrılacağı belirtilen ünlü isim, EXXEN platformuna geçebilir. Aynı şekilde Seda Sayan'ın da ATV'ye katılarak Müge Anlı'nın sunduğu programı sunması bekleniyor. Ortalık çok karıştı ve reytingler bir anda dip yapabilir. Çünkü herkes Müge Anlı'nın anlatımı ile programı seyrediyordu. Reytinglerde zirveye oturan programın bir anda bitecek olması izleyicileri çok üzdü.

Müge Anlı Programı Bırakıyor mu?

Müge Anlı'nın programı bırakacağı iddia edilse de söz konusu programa EXXEN'de de devam edebilir. Son günlerde Acun Ilıcalı ile anlaştığı yönünde bazı iddialar ortaya atılıyor. Eğer bunlar doğru ise ünlü sunucuyu dijital içerik platformunda izlemek mümkün olacak. Her ne kadar ücretli olsa da pek çok kişinin izleyeceği düşünülüyor.

Seda Sayan Yeni Program mı Yapacak?

Hali hazırda farklı bir kanalda başka konseptle program yapacak olan Seda Sayan'ın böyle bir hamle yapacağı düşünülmüyor. Eğer iddialar doğru ise yer yerinden oynar ancak henüz resmi açıklama gelmedi. Yakın zamanda ikili arasındaki buzlar erimese bile bu iddiaların çürütülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.