Ayrılık Dizisi Oyuncuları Açıklandı! Ayrılık Çekimleri Başlıyor!

Ayrılık Dizisi Oyuncuları Açıklandı! Ayrılık Çekimleri Başlıyor!

Ayrılık dizisiyle ilgili yeni haberler ortaya çıktı. Ayrılık dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve çekim tarihi belli oldu. Üstelik dizide oynayacak oyuncular oldukça başarılı ve kaliteli isimlerden oluşuyor. Dizinin Fox TV'de yayınlanacağı öğrenildi. Ayrılık dizisi ne zaman başlıyor? Ayrılık yayın tarihi ve birinci bölümü...

Fox TV, uyarlama dizilerle olan bağlantısını sürdürüyor. The Split dizisinin uyarlaması olan dizi, orijinal hali ile çok beğenilmişti. Ayrılık dizisinin yakında başlayacağı ortaya çıktı. Diziyle ilgili çalışmalar sürerken oyuncu kadrosunun duyurulması izleyicileri mutlu etti. Çünkü kadroda çok kaliteli isimler bulunuyor. Kadın dizilerinin ülkemizde ayrı bir ilgiyle karşılandığı bilinmekte. Birbirinden kaliteli dizilere yer veren Fox TV'nin bu sefer Ayrılık dizisiyle büyük bir atılım yapacağı konuşuluyor.

Ayrılık Dizisi Konusu

Ayrılık dizisi, boşanma avukatı olan üç kardeşin hayatını anlatıyor. Üç kardeşin de yıllar sonra babalarıyla karşılaşması onları bambaşka olaylara sürükleyecektir. Hukuk alanının vazgeçilmez avukatları olan kardeşlerin yeni maceralar yaşaması bekleniyor. Ayrıca oyuncu kadrosundaki isimler birbirinden iddialı ve başarılı. 

Ayrılık Oyuncu Kadrosu

Oyuncu kadrosunda Tülin Ece Yazkan, Gökçe Bahadır ve Gökçe Eyüboğlu oynayacak. Oyuncuların bir araya gelmesi oldukça sevindirici. Nedeni ise güçlü ve yalnız kadın karakterini fazlasıyla iyi yansıtacak isimlerle anlaşılmış. Dizinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak. İlk birkaç bölüm çekildikten sonra dizi Eylül ayında veya Ağustos'un sonlarına doğru birinci bölümüyle ekrana gelecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.