Aziz Dizisini Senaristinden Açıklama Geldi! Başlama Tarihi ve Oyuncu Listesi Açıklandı! Tüm Meraklar Diziye Yöneldi!

Aziz Dizisini Senaristinden Açıklama Geldi! Başlama Tarihi ve Oyuncu Listesi Açıklandı! Tüm Meraklar Diziye Yöneldi!

Aziz dizisinin ilk tanıtımları yayınlandı. Hatta birinci bölüm fragmanı dahi yayınlandı. Herkes tarafından çok ilgi görüldü. Herkes merakla beklemeye başladı. Aziz dizisi ne zaman başlıyor? İlk bölüm ne zaman?

Aziz dizisi, Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Diziyle ilgili çok fazla şey merak ediliyor. Özellikle de oyuncu kadrosunun belli olması ve başrolde Murat Yıldırım'ın gözükmesi izleyicileri heyecanlandırdı. Dizinin geçmiş dönemi anlattığı ve o atmosferden esinlendiği belli olmakta. Peki dizide kimler oynuyor? Aziz dizisinin konusu nedir?

Pek çok kişi diziyle ilgili bilgi edinmek istiyor ve ortaya çıkan gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Murat Yıldırım'a eşlik edecek oyuncular çok heyecanlandırdı. Deneyimli oyuncuların ağırlık olduğu belirtiliyor. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün yaptığı dizide senaryo ise Eda Tezcan'a ait. Dolayısıyla etkili bir yapım bizleri bekliyor.

Aziz Dizisi Oyuncuları

Aziz dizisi oyuncularının açıklandığı belirtildi. Dizinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Meral Çetinkaya, Suzan Kardeş, Murat Güven Akpınar, Füsun Demirel ve Ayten Soykök oynayacak. Dizinin kendine has konusu ise ilgi çekti. O dönemin Hatay'ını da gözler önüne serecek dizide karakterler de belli oldu.

Aziz Dizisinin Konusu Nedir

Dizide Aziz Payidar'ın hayatı anlatılacak. Kendisi Antakya'da en büyük halı üreticisi olan aileden gelmektedir. Maddi bakımdan oldukça zengin ve refah içerisinde yaşamakta olan Aziz Payidar, Fransa delegesinin oğlunun ölmesi üzerine kendisine düşen sorumluluk da artar. Kendini bir anda hiç beklemediği yerlerde bulan Aziz, iki yıl sonra geri döndüğünde bıraktığı her şeyin değiştiğini fark etmiştir. Tüm bu gelişmelerle beraber zorlu bir hayat kendisini beklemektedir. Sevdiği kadın dahi amca oğlu ile nişanlandığına tanıklık eder. Herkes onun öldüğünü düşünse de gerçekler çok daha başladır.

Aziz Ne Zaman Başlayacak?

Aziz dizisi yayın tarihi henüz belli değil. Dizinin önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor. Tanıtım videosu yayınlandı. Show TV'nin yeni dizisinin tanıtımına ilişkin videoyu internetten izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.