Baht Oyunu Dizisi Ada Masalı'na Fark Attı! Final Yolu Sonuna Kadar Açıldı..

Baht Oyunu Dizisi Ada Masalı'na Fark Attı! Final Yolu Sonuna Kadar Açıldı..

Geçtiğimiz akşamın reyting sonuçları bugün sabah saatleri içerisinde açıklandı. Açıklanan sonuçlar bu kez de seyirci de şaşkınlığa sebep oldu. Baht Oyunu dizisi en yakın rakibi diğer bir yaz dizisi Ada Masalı'ına çok büyük bir fark attı.

Reyting savaşları tüm hızıyla devam ederken, diziler arasında çok büyük bir rekabet yaşanıyor. Özellikle yeni başlayan yaz dizileri arasında yaşanan rekabet seyirciler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz akşam ekrana gelen dizilerin aldığı reyting sonuçları bugün sabah saatleri itibari ile belli oldu. Sonuçlar bu hafta da seyirci de çok büyük bir şaşkınlığa sebep oldu.

Baht Oyunu dizisi Ada Masalı'na fark attı!

Baht Oyunu dizisi geçtiğimiz akşam reyting sonuçlarına göre TOTAL, AB ve ABC kategorilerinde listenin zirvesinde yer aldı. En yakın rakibi Ada Masalı'na çok ciddi bir fark atarken, final olan Maraşlı dizisiyle neredeyse başa baş gitse de, ufak bir farkla onu da geçmeyi başardı.

Ada Masalı dizisinde final tehlikesi göründü!

Ada Masalı dizisinde çok ciddi bir reyting kaybı yaşanıyor.  Dizi eğer böyle giderse ilerleyen günlerde erken finale gidebilir. Şimdilik böyle bir şey söz konusu olmasa da, yine de reyting oranlarını yükseltmesi gerekiyor. Aksi takdirde dizi için bulunan final tehlikesi hala devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.