Baht Oyunu Dizisi Final mi Yapıyor? Başrol Oyuncusu Baht Oyunu'ndan Neden Ayrıldı?

Baht Oyunu Dizisi Final mi Yapıyor? Başrol Oyuncusu Baht Oyunu'ndan Neden Ayrıldı?

Baht Oyunu ayrılık haberiyle çalkalandı. Kanal D'de yayınlanan dizide Cemre Baysel ayrılık şoku yaşanıyor. Ada karakterine hayat veren ünlü oyuncu diziden neden ayrılacak? Üstelik ayrılığından sonra dizinin final yapma ihtimali de bulunuyor. Baht oyunu fragmanında yaşananlar ve Cemre Baysel ayrılığı...

Baht Oyunu dizisinin yeni bölüm fragmanını izleyenler benzer tepkileri verdi. Başrol oyuncusunun diziden ayrılması kafaları karıştırdı. Son zamanlarda aralarındaki ilişki oldukça iyi olan ve güzel anlaşan iki oyuncudan biri diziye veda ediyor. Senaryo gereği ayrıldığı düşünülen oyuncu, dizinin fragmanına göre ekranlarla olan ilişkisini kesecek. Ancak işler sanıldığı gibi olmayabilir.

Ada Diziden Ayrılıyor mu?

Cemre Baysel'in hayat verdiği Ada karakteri Baht Oyunu dizisinden ayrılabilir. Başarılı oyuncunun diziden ayrılmasının nedeni ise açıklanmadı. Fragmanda Ada'nın işten çıkarıldığı görülüyor. Bora, Ada'nın yalanlarına daha fazla dayanamadı ve Ada'yı işten atmaya karar verdi. Onu gizliden gizliye sevdiği için de bunu biraz zor yaptı.

Baht Oyunu Erken Final Riski

Bora ve Ada ilişkisi sona erer ise Baht Oyunu erken final yapabilir. Çünkü dizinin izlenmesindeki en önemli etkenlerden biri de Cemre Baysel'di. Aytaç Şaşmaz ile güzel bir uyum yakaladığı görülürken, bu uyumun hızlı bir şekilde tüketilmesi dizi için pek de iyi olmayacak. Bu nedenle oyuncunun diziden ayrılmaması gerekiyor. Yaz dizileri arasında oldukça ilgi çeken Baht Oyunu, Kanal D'nin en önemli yapımlarından biri oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.