Baht Oyunu Dizisi Ortalığı Karıştırıyor! Diğer Yapımlar Çıldırmış Durumda…

Baht Oyunu Dizisi Ortalığı Karıştırıyor! Diğer Yapımlar Çıldırmış Durumda…

Yaz sezonlarının başlamasıyla birlikte hayatımıza birçok dizi girmeye başladı. Bu dizilerden birisi olan Baht Oyunu dizisi büyük beğeni topladı. Dizi hikayesi ile her geçen gün daha çok öne çıkıyor. Dizi hakkında konuşan Sina Koloğlu bakın neler söyledi. Dizinin Zafer’i Altan Erkekli hakkına herkesi şoka sokacak iddia nedir…

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alan Baht Oyunu dizisi ilk bölümleri ile istenilen başarıyı elde edemese de diğer bölümleri ile kendisini sevdirmeyi başardı. Ekranlara geldiği her bölüm ile öne çıkmayı başardı. Dizinin başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel dizideki karakterleri ile birçok kişinin beğenisi kazandı.

Sina Koloğlu’ndan Baht Oyunu Yorumu!

Milliyet Cadde yazarlarında birisi olan Sina Koloğlu değerlendirmelerine göre yaz aylarındaki dizilere göre en iyi çıkış yapan dizinin Baht Oyunu olduğu yorumunu yaptı. Yaz dizilerin sezon altında olduğunu düşündüğünü söyleyen Koloğlu aynı zamanda Baht Oyunu dizisinin günün birincisi olduğunu hatırlattı. Dizinin başrol oyuncuları kendilerini oynar gibi oynadıklarını söyledi.

Baht Oyunu Dizisinin Zafer’inden Şok Edici İddia…

Baht oyunu dizisinin Zafer’i usta oyuncu Altan Erkek pandemi dolayısıyla evinin kredisini ödeyemeyecek duruma geldiği iddia edildi. Sina Koloğlu ise Altan Erkekli hakkında, “Altan Erkekli de yaz dizilerinin vazgeçilmez zengin ama babacan iş insanı karakteri oldu. “Millet tatil yaparken, biz çalışırız” dedi. Aynı zamanda Baht Oyunu dizisinden ara ara gülümseten fotoğrafların geldiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.