Baht Oyunu Dizisinden Ayrılan Ünlü Oyuncu Hiç Boş Durmadı! Sevenleriyle Yeni Dizide Buluşacak!

Baht Oyunu Dizisinden Ayrılan Ünlü Oyuncu Hiç Boş Durmadı! Sevenleriyle Yeni Dizide Buluşacak!

Baht Oyunu dizisinin final yapmasıyla başrol oyuncusu hiç boş durmadı. Yeni gelen teklifi hemen değerlendirdi ve sevenleriyle tekrar ekranlarda olacak. Baht Oyunu hangi oyuncusu yeni projede yer alacak? Hangi dizide oynayacak?

Baht Oyunu Bitti Ama Aytaç Şaşmaz'dan Yeni Dizi Müjdesi Geldi!

Baht Oyunu dizisi final yapıyor ve dizinin başrolleri yeni teklifleri değerlendirmeye başladı bile. Çekimlerin sona erdiğini ve final fragmanının yayınlandığını belirtmiştik. Baht Oyunu Salı günü final yaparken, dizide tam olarak neler yaşanacak bilinmiyor. Sürprizlerle dolu gelişmede pek çok kişi dizinin heyecanına kapılmış vaziyette. Reytingleri düşük gelmeseydi Kanal D'nin dizi en az bir sezon daha yayınlayacağı düşünülüyor. Ancak artık iş işten geçti ve dizide büyük sona saatler kaldı. Baht Oyunu dizisinden sonraki süreçte Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel hangi dizilerde oynayacak? Özellikle de Aytaç Şaşmaz'ın çıkışıyla beraber yeni bir dizide başrol oynaması kesinleşti.

İntibah Dizisinden Teklif!

Aytaç Şaşmaz, İntibah dizisi başrolünde oynayabilir. Ünlü oyuncuya teklif yapıldığı belirtildi. Bu teklif sonrasında kendisinin hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Ancak teklifi kabul etmesi durumunda bunu öğrenebileceğiz. Üstelik yalnızca kendisi değil, Kerem Alışık'ın da diziye katılma ihtimali bulunmakta. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılması beklenen ünlü isim, diziye ne zaman dahil olacak göreceğiz. İntibah dizisi şimdiden sosyal medyada konuşulan bir yapım haline geldi. Henüz oyuncu kadrosu dahi belli değil ancak izleyiciler ünlü isimlerin diziye katılma ihtimalleri karşısında paylaşımlarda bulunuyor.

İntibah Dizisi Oyuncuları

İntibah dizisinde henüz herhangi bir oyuncu belirlenmedi. Dolayısıyla dizi hangi kanalda ve hangi oyuncularla başlayacak bilinmiyor. Birkaç hafta içerisinde tüm detaylar belli olacaktır. Oyunculara yapılan teklifler de o süre zarfında sonuçlanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.