Baht Oyunu Son Noktayı Koydu! Ada Masalı İzleyenlere Şok Gelişme!

Baht Oyunu Son Noktayı Koydu! Ada Masalı İzleyenlere Şok Gelişme!

Baht Oyunu, Ada Masalı ile olan rekabetini gittikçe arttırdı. Yayınlandığı ilk bölüme göre oldukça büyük gelişme gösteren Baht Oyunu, kaçıncı sırada yer alıyor? Kanal D dizisi, Star TV dizisiyle olan yarışını sürdürmekte. İki yaz dizisi de kendinden emin bir şekilde yeni bölümlerini yayınlıyor. İşte reyting sonuçları...

Baht Oyunu dizisi, Kanal D'de ekrana geldiği günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Star TV 'de yayınlanan Ada Masalı dizisi ise kanalın en dikkat çeken yapımlarından biri oldu. Hal böyle iken Kanal D'nin dizisi de son zamanlarda adından söz ettirmeyi başarıyor. Ancak reyting sonuçlarına bakıldığında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Kimse bunu beklemiyordu fakat öğrenildiğinde herkes şaşırdı. Baht Oyunu ve Ada Masalı reytingleri nasıl?

Baht Oyunu Reyting Sonuçları

Baht Oyunu dizisi her geçen hafta daha da çok izleniyor. Başrollerde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in oynadığı dizi ilgiyle takip edilmekte. Hal böyle iken dizinin reytingleri Ada Masalı'na fazlasıyla yaklaştı. Baht Oyunu reyting sonuçlarında ikinci sırada yer alarak en yakın rakibini geçmek için sınırları zorlayacak.

Ada Masalı Zirvede Yer Alıyor!

Star TV'nin  Ada Masalı dizisi ise diğer projelere göre oldukça fazla izleniyor. Rakiplerini geçmeyi başaran dizinin reyting sıralamalarındaki yükselişi dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise senaryoda yaşanan bazı sıkıntıların dizinin reytinglerini düşürebileceği iddia ediliyor. Ancak Ada Masalı her halükarda farkını ortaya koydu. Dizide oynayan Alp Navruz ve Nihan Büyükağaç'ın katkısı büyük. Diğer oyuncular da dizinin temelini oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.