Barbaroslar Dizisi Çukurova'nın Tahtını Alacak! Reyting Savaşları Şimdi Başlıyor..

Barbaroslar Dizisi Çukurova'nın Tahtını Alacak! Reyting Savaşları Şimdi Başlıyor..

TRT ekranlarının yeni dizisi olacak Barbaroslar, ATV ekranların rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın tahtını sallamaya geliyor. Eğer iki dizi de aynı gün ekranlara gelirse ortaya çok büyük bir reyting savaşı çıkacak.

TRT 1 bu sezon yayınlanacak iddialı dizilerinin arasına bir yenisini daha ekledi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın olacağı Barbaroslar dizisi bu yılın en çok beklenen projelerinden biri. Geçtiğimiz yıllarda yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan tarih içerikli bir dizide, Diriliş Ertuğrul'da başrol olan Engin Altan Düzyatan bu diziyle beraber şöhretini tüm Türkiye'ye yaymıştı. Yıllar boyunca ekranlara gelen Diriliş neredeyse her hafta reytingleri lider olarak kapatıyordu.

Barbaroslar dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın tahtını almaya hazırlanıyor..

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaroslar dizisinin perşembe günleri ekrana geleceği konuşulmaya başlandı. Bu haber ortaya çıkınca da, birçok kişi Barbaroslar'ın Çukurova dizisinin tahtını alabileceğini belirtti. Eğer Barbaroslar dizisi perşembe akşamları yayınlanmaya başlarsa, yıllardır perşembenin lideri olan Çukurova'nın tahtının yeni sahibi olabilir.

Barbaroslar dizisi ne zaman başlıyor ?

Barbaroslar dizisi şimdiye kadar iki tanıtım yayınladı. Ama yayınlanan tanıtımların hiçbirinde herhangi bir tarih belirtilmedi. Dizinin yayın tarihi açıklanmasa da, bu konuda doğru olabilme ihtimali çok yüksek olan tahmin var. O da dizinin Ekim ayının başlarında yayınlanacağı şeklinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.