Barbaroslar Dizisi Nihayet Başlıyor! TRT 1 Barbaroslar Dizisi Yayın Tarihi Açıklandı!

Barbaroslar Dizisi Nihayet Başlıyor! TRT 1 Barbaroslar Dizisi Yayın Tarihi Açıklandı!

Barbaroslar dizisiyle ilgili büyük belirsizlik sürüyordu. TRT 1'de yayınlanacak dizinin ne zaman ekrana geleceği merakla beklenirken yayın tarihi ortaya çıktı. Peki Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak? Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolde oynadığı diziyle ilgili son gelişmeler...

Barbaroslar dizisiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor. TRT 1'de yayınlanacak ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın da oynadığı dizi yayın hayatına başlıyor. Üstelik dizinin yayın tarihine ilişkin bilgiler de veriliyor. Peki TRT 1 dizisi ne zaman başlayacak? Dizide hangi oyuncular oynayacak? Ayrıca final tarihinden ziyade konusu da çok merak ediliyor.

Barbaroslar Ne Zaman Başlıyor?

Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacağı yavaş yavaş belli oluyor. Dizinin Ağustos ayında ekrana gelmeyeceği düşünülüyor. Ancak Eylül ila Ekim ayları arasında diziyi izleyebiliriz. Bir yandan da diziyle ilgili çeşitli sorular sorulmakta. Yayın tarihi hakkında TRT 1'den kesin bir açıklama yapılmasa da diğer dizilerle benzer tarihlerde ekrana gelecektir. Uzun soluklu bir proje olması bekleniyor. Çünkü tarihi referans alarak çeşitli kurgularla işlenmiş bir dizi olduğundan dizi en az birkaç sezon olacaktır.

Barbaroslar Oyuncu Kadrosu

Dizide Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, İsmail Filiz, Batuhan Bayar, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Gülcan Arslan ve Melis Babadağ oynuyor. Dizinin kaliteli isimlere sahip olduğu söylenebilir. Başrolde Oruç Reis'e hayat veren Engin Altan Düzyatan ile Hızır Reis yani Barbaros Hayreddin Paşa'ya hayat veren Ulaş Tuna Astepe oynuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.