Barbaroslar Dizisinin Dövüş Sahnelerine Büyük Eleştiri! Dizinin Reytingleri Dikkat Çekti

Barbaroslar Dizisinin Dövüş Sahnelerine Büyük Eleştiri! Dizinin Reytingleri Dikkat Çekti

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Barbaroslar dizisi perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Perşembe akşamları ekranlara gelen Barbaroslar dizisi reyting rekabetinde çok iyi bir yerde bulundu.

Alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisi AB grubunda birincilik elde ederken Barbaroslar dizisi de tüm kişiler ve ABCI listesinde birinci oldu. Reyting rekabeti sürerken Bir Zamanlar Çukurova dizisi de geri planda kaldı. 30 Eylül tarihinde ekranlara gelecek olan Yalancı ve Mumları dizisi FOX TV'de izleyici karşısına çıkacak. Çok iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan dizinin perşembe akşamları ekranlara gelen TRT 1 dizisine kafa tutacağı dikkatlerden kaçmadı. 

Dizi ilk bölümün ardından eleştirilerin odağı oldu

Dizi ilk bölümün ardından eleştirilerin odağı oldu. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatına yönelik konuyu bünyesinde barındıran dizinin başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan bulunuyor. İlk bölümü ile yoğun beğeni toplayan dizi eleştirileri de maruz kaldı. 7 aylık hazırlık sürecinin ardından yayınlanan Barbaroslar dizisi, çok iyi reytingler elde etti. Fakat kimi eleştiriler dizinin Karayip Korsanları havasında olduğunu söyleyerek dövüş sahnelerinin ise yakın çekim dar alanda pek heyecan vermediğini belirtti. Dizinin dövüş sahnelerinin izleyiciyi tatmin etmemesi sosyal medyada da eleştiri konusu oldu. Dizinin ilk bölüm heyecanı ile bu detay ortaya çıkmasa da Barbaroslar dizisinin ilerleyen bölümlerinde bu konusu daha da konuşulacak. Bu sezonun en yüksek bütçeli dizisi olan Barbaroslar dizisi TRT 1 yapımı için çok önemli bir proje. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde yapımda hem Türk hem de yabancı ekipler çalışıyor. Her sahnesi büyük bir özenle çekilen dizideki dövüş sahnelerinin de ilerleyen bölümlerde daha iyi olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.