Baş Belası Dizisinin Başrolünden Birlik Mesajı! Tüm Ülkeye Seslendi..

Baş Belası Dizisinin Başrolünden Birlik Mesajı! Tüm Ülkeye Seslendi..

Baş Belası dizisinin başrolünde bulunan başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu ülkemizde yaşanan felaketlerle çok yakından ilgileniyor. Başarılı oyuncu ülkemizde ki bu afetlere karşı herkesi birlik olmaya çağırarak örnek bir isim oldu.

Şimdilerde ATV ekranlarında yer alan Baş Belası dizisinin kadrosunda başrol olarak gördüğümüz, Sen Anlat Karadeniz dizisi ile büyük bir şöhrete ulaşan başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu dizi dışında açıklamalarda bulundu. Ülkemizde yaşanan felaketlerle çok yakından ilgilendiği, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla belli oluyor. Başarılı oyuncu bu sayede hayranlarının kalbini de yeniden kazanıyor.

İrem Helvacıoğlu ülkemizde yaşanan afetlere sessiz kalmadı!

Başarılı oyuncu ülkemizde Karadeniz Bölgesinde yaşanan sel felaketlerine sessiz kalmadı. Oyuncu sosyal medya hesaplarından “Çok fazla insan yardım etti. Orada çocuğundan, sanatçısına, büyüğüne… Bu işi bilenden bilmeyene, amatöründen profesyoneline herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ormanların hiçbirisi bize ait değil. Bu dünyaya ait. Herkesin bir sorumluluğu var. Bu bizim topraklarımızda oldu diye bir şey yok. Bu dünyaya ait bir şey” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Büyük takdir topladı..

Oyuncu bu paylaşımları ile beraber büyük bir beğeni topladı. Paylaşımlarını başta hayranları olmak üzere, onlarca kişi beğendi. Ve yaşanan afet ve felaketlerle ilgili gelen birlik mesajına kulak verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.