Baş Belası Final Kararı Alınca Fırtına Koptu! Baş Belası Dijitale Geçiyor..

Baş Belası Final Kararı Alınca Fırtına Koptu! Baş Belası Dijitale Geçiyor..

ATV ekranlarının yeni dizilerinden olan Baş Belası geçtiğimiz günlerde final olacağını seyircilerine açıkladı. Bu kararın ardından tüm seyirciler Baş Belası dizisinin final olmaması için isyan etti. Peki Baş Belası dizisi final kararından vazgeçti mi?

Baş Belası dizisi cuma akşamları ekranlara gelmeye devam ederken, hiç beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Birkaç haftadır çok ciddi reyting sıkıntıları yaşayan Baş Belası dizisi hakkında sonunda final kararı alındı. Seyircinin uzun zamandır korktukları şey, başlarına geldi. Baş Belası dizisinin ekranlara veda etmesine çok az kala seyirciler bu duruma el attı.

Baş Belası seyircisi isyan etti! Sosyal medyadan büyük tepki

Baş Belası dizisinin hayranları sosyal medya üzerinden #BaşBelasıDijitale adında bir hasthag açıldı. Ve bu hasthag üzerinden yüzlerce paylaşımda bulunuldu. İzleyiciler Baş Belası dizisinin dijital platforma geçmesi gerektiğini, kesinlikle final istemediklerini belirttiler. Seyircilerinin bu kadar çabasına rağmen hala kesin bir cevap gelmedi. Seyircinin şimdilerde tüm isteği Baş Belası dizisinin ya devam etmesi, ya da dijitale bir platforma geçmesi. Bu konuya ilgili çok yakında bir cevap gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.