Baş Belası Hayranları Yasta! Seyircinin Çabaları Boşa Gitti..

Baş Belası Hayranları Yasta! Seyircinin Çabaları Boşa Gitti..

ATV ekranlarında yayınlanan Baş Belası dizisinin finali artık kesinleşti. Seyirciler ellerinden gelen bütün çabayı gösterse de, bu çabalar herhangi bir sonuç vermedi. Baş Belası dizisinin ekranlara veda edeceği tarih açıklandı.

ATV ekranlarının çok farklı senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken Baş Belası dizisi çok uzun bir zamandır kötü reyting sonuçlarıyla mücadele etmeye çalışıyor. Dizi yayınlandığı ilk günlerde popülerliğini büyük ölçüde arttırsa da, özellikle son zamanlarda ciddi oranda çöküşe geçti. Her hafta final iddiaları ile gündeme gelen dizinin, sona geldiği sonunda netleşti. 

Baş Belası dizisi için kesin final kararı verildi!

Baş Belası dizisi için kesin final kararı verildi. Dizinin seyircisi haftalardır projenin final olmaması ve yayın hayatına devam etmesi konusunda büyük çabalar göstermiş Twitter başta olmak üzere sosyal medyada #BaşBelasıFinalYok adı altında onlarca izleyici paylaşımda bulunmuştu. Bu kadar paylaşımın ardından bile dizi finalden kurtulamadı. Son gelen bilgilere göre dizinin 13. bölümde yayın hayatına tamamen son verileceğini öğrenmiş bulunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.