Benzemez Kimse Bize Daha Başlamadan Ertelendi! Sebebi Alkış Aldı..

Benzemez Kimse Bize Daha Başlamadan Ertelendi! Sebebi Alkış Aldı..

Start TV ekranlarında yeni başlayacak olan müzik yarışması Benzemez Kimse Bize'nin normalde şimdiye kadar çoktan başlaması gerekiyordu. Merakla beklenen programın yayın tarihinin ertelendiği açıklandı. Sebebi birçok kişiden alkış aldı.

Star TV ekranlarında başlaması beklenen yeni müzik yarışması Benzemez Kimse Bize adlı program bu yıl başlayan bu konsepte ki üçüncü program olacak. Sunuculuğunu Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un üstleneceği yarışma programın en dikkat çeken tarafı da kon edeceği ilk konuk olan ülkemizin en çok sevilen şarkıcılarından Yıldız Tilbe. Program eğer ertelenmeseydi, şimdiye kadar başlaması bekleniyordu.

Benzemez Kimse Bize yarışması ertelendi!

Benzemez Kimse Bize programı ülkemizin Karadeniz Bölgesinde yaşanan ve herkesi derinden etkileyen sel felaketi yüzünden ertelendi. Yarışmanın böyle bir günde yayınlanması, konseptinin eğlence amaçlı olması yüzünden hoş görülmedi. Bu karara birçok vatandaş sevindi ve çok doğru bir karar olduğunu belirterek büyük bir beğeniyle karşıladı.

Benzemez Kimse Bize programı ne zaman başlayacak ?

Benzemez Kimse Bize programının yeniden ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil. Programın bu gidişle birkaç hafta daha ertelenebileceği daha düşünülürken, son dakikada alınacak bir kararla bu tarih daha erken bir zamana da alınabilir. Bu konuda yeni bilgilerin paylaşılmasını beklemek gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.