Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Eleştirilerin Odağı Oldu! Dizi Reyting Gerilemesi Yaşıyor!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Eleştirilerin Odağı Oldu! Dizi Reyting Gerilemesi Yaşıyor!

Her hafta perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi sosyal medyada da eleştirilerin odağı oldu. 4. sezonu ile birlikte ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi düşük reytingler ile birlikte gündeme bomba gibi düştü. İşte haberin bütün detayları…

ATV’de her hafta perşembe akşamı ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilk etapta düşük reytingler ile başlamasına rağmen sonradan toparlanma yaşadı. Dördüncü sezonu ile devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz hafta Kerem Alışık kadrodan ayrıldı. Yani dizinin ekranlara gelmesinden bu yana 5 başrol oyuncusu kadroya veda etme kararı aldı. Hilal Altınbilek ise tek başrol oyuncusu olarak dizide kalma kararı aldı. Ardından İbrahim Çelikkol'un yeni sezonda hikâye katılması ile birlikte senaryo tekrardan bir değişikliğe yöneldi. Bundan dolayı dizi severler senaristlere yönelik birtakım eleştiriler yaptı.

Senaristlere yönelik büyük eleştiriler!

Senaristlere yönelik büyük eleştiriler! Reytinglerin tekrar yükselmesi ile birlikte her şeyin iyi gittiği bir dönemde sosyal medyada eleştirilere maruz kalan senaristler, gündem oldu. Demir karakterinin ölmesi ile birlikte Murat Ünalmış kadrodan ayrıldığını açıkladı. Fakat senaristler Demir'in ölmediğine yönelik birtakım çalışmalar başlattı.

Züleyha’nın aşk hayatı izleyicileri rahatsız etti

Züleyha’nın aşk hayatı izleyicileri rahatsız etti. Dizide Züleyha’nın yine birine âşık olması izleyicileri bir hayli rahatsız etti. Hakan Gümüşoğlu ile yakınlaşma yaşayan Züleyha, başına neler geleceğinin henüz farkında değil. Demir ve Yılmaz aşklarından sonra Züleyha’nın tekrardan birine böyle hissiyatlar sergilemesi izleyicileri şaşkına çevirdi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü ile 14 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.