Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Demir Yaman Gitti! Hakan Gümüşoğlu Geldi!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Demir Yaman Gitti! Hakan Gümüşoğlu Geldi!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova Dizisi yeni başrol oyuncusuna kavuştu. İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisine resmen katıldı. Dizideki rolü belli olan oyuncu bakın dizide nasıl yer alacak. Yeni sezonda bomba gibi bir aşk seyirci ile buluşacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisi herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor…

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova sezon finali yapmadan önce diziden birçok oyuncu ayrılmıştı. Bu ayrılık haberleri dizinin izleyicisini bir hayli üzmüştü. Yeni sezonda dizide neler olacağı merakla beklenirken sürpriz bir isim diziye katıldı. İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisine resmi olarak katıldığı bilgisi geldi.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yeni Demir’i…

Murat Ünalmış sette Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek ile kavga ettiği iddia edilmiş ve daha sonra başarılı oyuncunun diziden ayrılacağı söylenmişti. Yaptığı açıklama ile diziden ayrılacağını doğrulayan Murat Ünalmış herkesi çok şaşırtmıştı. Dizi ekibi hiç vakit kaybetmeden yeni başrol oyuncusu arayışlarına girdi ve o isimle anlaşma sağlandı.

İbrahim Çelikkol Geliyor!

Demir Yaman’ın diziden ayrılmasıyla yerini dolduracak isim ortalığı karıştırdı. En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer alan ve oradaki performansı ile büyük olay yaratan İbrahim Çelikkol artık Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başarılı oyuncu Hakan Gümüşoğlu karakteri ile diziye dahil oldu. Dizide ise Züleyha ile büyük bir aşk yaşayacakları bilgisi aldı. Tabi ki bu aşk o kadar kolay olmayacak intikamdan doğan büyük bir aşk bizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.