Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Yeni Bir Transfer Daha! Demir'in Yerine Geçecek..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Yeni Bir Transfer Daha! Demir'in Yerine Geçecek..

Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılacak yeni ismin kim olduğu merak edildi. Murat Ünalmış diziden ayrıldı ve Demir karakteri artık olmayacak. Tüm bu gelişmeler dizideki oyuncu kadrosunu yetersiz hale getirdi. Bu yüzden ATV'de yayınlanan diziye bir oyuncu daha katılmalı. Hangi oyuncu ile anlaşma sağlandı?

ATV'nin sevilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir oyuncu müjdesi verildi. Diziye katılacak oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Son zamanlarda önemli ayrılıklar yaşayan dizi, bu gelişmelerden sonra soluğu yeni oyuncu arayışında aldı. Çünkü dizideki oyuncu sayısı bir hayli azaldı. Başrol oyuncularının eksikliği diziyi olumsuz etkileyecekti. Alınan önlemler gereği diziye katılacak isim belli oldu. Başarılı oyuncu ile anlaşma sağlanacağı iddia edildi. İşte Bir Zamanlar Çukurova'ya katılacak o isim...

Bir Zamanlar Çukurova'ya Kim Katılacak?

Diziye katılacak isim yavaş yavaş belli oluyor. İbrahim Çelikkol'a teklif yapıldı. Oyuncunun Murat Ünalmış'tan boşalan yeri doldurması istendi. Elbette Demir karakterini canlandırması beklenmiyor ancak onun sahip olduğu hayran kitlesi ve dizideki konumu büyük boşluğa neden oldu. Bu nedenle kendisi gibi ünlü ve son zamanların popüler isminin diziye katılması iyi olacaktır. İbrahim Çelikkol'un bu teklife sıcak baktığı iddia ediliyor. Oyuncu yeni sezonda dizide oynayabilir.

Murat Ünalmış Neden Ayrıldı?

Murat Ünalmış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda diziye veda ettiğini duyurmuştu. Bu vedayla  beraber neden ayrıldığı konusunda bilgi vermedi. Ancak başrol oyuncusu Kerem Alışık'la arasında bir problem yaşandığı iddia ediliyordu. Yine de detaylarla ilgili bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.