Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Bir Başrol Oyuncusu Daha Veda Etti!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Bir Başrol Oyuncusu Daha Veda Etti!

Seneye Bu Zamanlar isimli program TRT 1'de yayın hayatına başlayacak. Kerem Alışık'ın sunacağı programın konusu merak ediliyor. Seneye Bu Zamanlar konusu nedir? Programın yayın tarihi ve çok daha fazlası belli oldu. Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Fekeli'si olan Kerem Alışık, yeni programıyla ekranlara gelecek. Başarılı ismin sunacağı program belli oldu. TRT 1'de yayınlanacak Seneye Bu Zamanlar programı nefesleri kesecek. Peki programın konusu nedir? Bir Zamanlar Çukurova'da hayat verdiği Fekeli karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncunun aynı zamanda programda yer alacak olması takdir gördü.

Seneye Bu Zamanlar Konusu

Seneye Bu Zamanlar programı, konukların gerçek hikayeleri üzerinden ilerleyecek. Anlatılacak olaylar yorumlanacak ve dinlenecek. Oldukça ilginç bir konsepte sahip olması nedeniyle ilgi çekeceği düşünülüyor. Söz konusu başkalarının ilginç ve dikkat çeken yaşamı olduğunda insanlar severek izlemekte.

Kerem Alışık Programı Ne Zaman Başlıyor?

Kerem Alışık'ın sunacağı program Seneye Bu Zamanlar için çalışmalar sürmekte. Yayın tarihine ilişkin kesin bir bilgi verilmese de önümüzdeki haftalarda programla ilgili bir tanıtım videosu yayınlanacaktır. TRT 1'in bu program ile reyting sıralamalarında öne geçeceği düşünülüyor. Ayrıca ünlü oyuncunun sahip olduğu hayran kitlesi de bu programı izleyecektir. Bakalım program insanların gözünde nasıl bir etki yaratacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.