Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Yeni Aşkıyla Beraber!

Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Yeni Aşkıyla Beraber!

Metin Hara ve Hilal Altınbilek'in aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkilinin birliktelikleri magazin gündeminde çok konuşuldu. Adriana Lima ilişkisi ile çok konuşulan Metin Hara, şimdi ise Hilal Altınbilek ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Hilal Altınbilek yeni dizisini açıkladı mı?

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, yeni aşkı ile görüntülendi. Sevilen ismin Bozcaada'da sevgilisiyle beraber gezdiği görüldü. Metin Hara'nın konuyla ilgili bir açıklama yapmaması dikkat çekti. Yeni aşıklar birlikte vakit geçirdi. Peki dizi oyuncusu Hilal Altınbilek ilişkisiyle ilgili neler söyledi?

Hilal Altınbilek Aşk Yaşıyor!

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'ya hayat vermiş ve adından sıklıkla söz ettirmiş güzel oyuncu Hilal Altınbilek, ilişkisiyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamayı tercih etti. Birlikte dolaşan ve aşklarını en saf haliyle yaşayan ikilinin gündeme bomba gibi düşen görüntüleri mevcut. Hiç beklenmedik bir anda birliktelikleriyle magazin konusu oldular.

Adriana Lima İlişkisi de Konuşulmuştu

Yazar Metin Hara, bundan birkaç sene önce Adriana Lima ile ilişki içerisindeydi. İkilinin ilişkisi de çok konuşulmuştu. Bir süre beraberliklerinin ardından ayrılma kararı almışlardı. Metin Hara, Lima'ya olan benzerliği ile dikkat çeken Hilal Altınbilek'le sevgili oldu. Dikkatleri üzerine çeken isimler, Bozcaada'da gezintilerini sürdürüyor. Tatil için bu bölgeyi tercih ettiler. Böylelikle tüm senenin yorgunluğunu atıyorlar.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Ayrıldı

Hilal Altınbilek ise dizi ayrılığı sonrasında yeni projelerini gözden geçiriyor. Önümüzdeki haftalarda yeni bir proje ile el sıkıştığını duyurabilir. Konuyla ilgili belirsizlik sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.