Bir Zamanlar Çukurova'da Bir Başrol İsim Daha Diziden Gitti! Bir Zamanlar Çukurova'da Ayrılık Skandalı!

Bir Zamanlar Çukurova'da Bir Başrol İsim Daha Diziden Gitti! Bir Zamanlar Çukurova'da Ayrılık Skandalı!

Dizinin başarılı oyuncuları birer birer ayrılıyor. İnanılması güç ama Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'le iyi anlaşmaya başlayan o isim artık dizide oynamayacak. ATV'de yayınlanan dizide kimin ayrılacağı ortaya çıktı. Yeni sezon için yeni oyuncular beklenirken eskilerinin ayrılacak olması büyük şok etkisi yarattı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncuları bir bir ayrılıyor. Murat Ünalmış'ın diziye vedası büyük ses getirmişti. Şimdi ise bambaşka bir ismin daha yapımdan ayrılması bekleniyor. Demir karakterinin yerini kimin dolduracağı merakla beklenirken daha fazla boşlukların oluşması muhtemel. Bir Zamanlar Çukurova'dan kim ayrılacak?

Kerem Alışık Diziye Veda Ediyor!

Kerem Alışık, dizi ile olan bağlantısını sonlandıracağı iddia edildi. Başarılı oyuncunun senaryo gereği dizinin yeni sezonunda ekranlara veda edecek. Eğer söylentiler doğru ise Fekeli karakterinin de dizideki yeri doldu. Fakat neden böyle bir ayrılık yaşanacak bilinmiyor. Çünkü kendisi yapım için oldukça önemli bir oyuncuydu. Özellikle de Bir Zamanlar Çukurova'nın geçmişine baktığımızda Demir ve Fekeli karakterlerinin yeri fazlasıyla ayrıydı. Demir karakteri gitse bile Fekeli kalmalıydı.

Fekeli Neden Ayrılıyor?

Fekeli'nin ayrılığıyla ilgili Kerem Alışıktan da bir cevap gelmedi. Başarılı oyuncunun önümüzdeki günlerde bir paylaşım yapması bekleniyor. Eğer yeni sezonun ilerleyen haftalarında böyle bir ayrılık gerçekleşirse bir süre daha gelişmelerden uzak hareket edeceğiz. Dizinin Eylül ayında yayın hayatına devam etmesi muhtemel gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.