Bir Zamanlar Çukurova'da Veda Rüzgarı! Eski Kadrodan Kimse Kalmayacak..

Bir Zamanlar Çukurova'da Veda Rüzgarı! Eski Kadrodan Kimse Kalmayacak..

ATV ekranlarının iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yayın tarihinin açıklanmasının ardından farklı haberlerde gündeme gelmeye başladı. Yeni gelen bilgilere göre bir oyuncunun daha çok yakında projeye veda edeceği öğrenildi.

ATV ekranlarının en iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezona ne zaman başlayacağı geçtiğimiz gün açıklandı. Dizinin yeni sezon ilk tanıtımı ve yayın tarihi beraber paylaşılırken, seyirciyi daha şimdiden çok büyük bir merak sardı. Haftalar boyunca reyting rekorları kırarak adını listelerin zirvesine yazdıran Bir Zamanlar Çukurova'nın bu yılda böyle bir başarı göstermesi bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuna son günler..

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonuna sayılı günler kaldı. Dizi geçtiğimiz gün gelen bilgilere göre 9 Eylülde yani haftaya perşembe günü yayın hayatına başlıyor. Dizi uzun bir aranın ardından ilk kez izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova bu sezonda reyting rekorları kırmaya geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da bir veda daha..

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonunda Demir Yaman'ın ardından Fekeli Ağa karakterinin de kadroya çok yakın bir zamanda veda etmesi bekleniyor. Yeni sezonun ilk bölümlerinde Fekeli Ağa karakteri projeden ayrılacak ve kadro neredeyse tamamen değişmiş olacak. Dizinin ilk kadrosundan sadece Züleyha kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.