Bir Zamanlar Çukurova'nın Yayın Tarih Açıklandı! Yeni Sezon Bomba Transferlerle Geliyor..

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yayın Tarih Açıklandı! Yeni Sezon Bomba Transferlerle Geliyor..

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba gibi geliyor. Dizinini 4. sezonunun ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı tartışılmaya devam ederken, geçtiğimiz saatlerde bu tartışmaya son nokta koyuldu. Dizinin yeni sezon tarihi sonunda açıklandı.

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yayın hayatına başlamasına Eylül perşembe çok az kaldı. Geçtiğimiz üç sezon boyunca ekrana geldiği her perşembe günü, çok büyük reyting oranlarına ulaşarak Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova geçen sezon kadrosundan başrol karakterleri Yılmaz Akkaya ve Demir Yaman'la da yollarını ayırmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuyla geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova'nın gelecek sezonundan ilk fragman geçtiğimiz saatlerde ATV'de yayınlandı. Hiç beklenmedik bir anda yayınlanarak seyircilerini şoke etti. Yayınlanan fragmanla beraber dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanmaya başlayacağı da netlik kazanmış oldu. Dizinin 9 Eylül tarihinde uzun bir aranın ardından ilk kez sevenlerinin karşısına çıkacağı öğrenilmiş oldu. Bu tarih artık kesinleşti. Dizinin yayınlanmasına az bir zaman kala yeni fragmanın da paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.