Bir Zamanlar Kıbrıs 2. Sezonu Ne Zaman? Bir Zamanlar Kıbrıs Çekim Yeri Değişebilir

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. Sezonu Ne Zaman? Bir Zamanlar Kıbrıs Çekim Yeri Değişebilir

TRT 1'de yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, ilgiyle takip ediliyor. Ancak dizinin 2. sezonu ne zaman çıkacak merak edilmekte. Başrollerinde önemli oyuncuların oynadığı dizi, çekim yerini değiştirebilir. Bir Zamanlar Kıbrıs nerede çekilecek? İşte son dakika dizi gelişmesiyle beraber yeni çekim yerleri...

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, 2. sezon için hazırlıklara başladı bile. Sevilen dizi, ilk sezon sınırlı sayıdaki bölümü ile ekrana gelmişti. Ancak geç başlamasından ötürü yaz ayına girdikten sonra sezon finali yaptığı biliniyor. Yeni sezonda çok daha uzun soluklu bir dizi bizleri bekliyor olacak. İlk bölümlerde Kıbrıs halkı tarafından tepki alan dizi, daha sonra eleştirilere boyun eğmeyip yayın hayatına devam etmişti. Dizideki olayların önemli bir kısmının kurgu olması tepkiye yol açmıştı.

Dizinin Yeni Sezonu Ne Zaman?

Ağustos ayı içerisinde çekimlerin başlayacağı ifade ediliyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise şu anlık meçhul. Ancak muhtemelen ya Ağustos ayı sonunda ya da Eylül ayında ekranlarda olacaktır. TRT 1'de yayınlanan dizi, oldukça başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve Devrim Saltoğlu başta olmak üzere pek çok oyuncu dizide oynuyor. Güzel performans sergiledikleri biliniyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs Nerede Çekilecek?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin aynı noktalarda çekim yapmaya devam edeceği belirtiliyor. KKTC yerine Ayvalık'ta da çekim yapması muhtemel gözükmekte. Ancak diziyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Daha önce yetkili isimler aracılığıyla yapılan açıklamalarda çekim yerinin değişmediği ifade edilmişti. Fakat konuyla ilgili yeni iddialar ortaya çıkınca tekrar açıklama yapılması şart haline geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.