Bir Zamanlar Kıbrıs'ı Unutun! Kıbrıs Zafere Doğru Geliyor..

Bir Zamanlar Kıbrıs'ı Unutun! Kıbrıs Zafere Doğru Geliyor..

TRT ekranlarında geçen sezon büyük bir iddia ile seyircilerin karşısına çıkan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yeni sezonda çok büyük bir karar aldı. Dizinin bu sezon yayınlanması planlanan bölümleri Kıbrıs Zafere Doğru adı ile karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Kıbrıs adıyla yayınlanan ve çok büyük bir ilgi gören dizi sezon finali olarak ekranlara ara vermişti. Perşembe günü yayınlanmasına ve birçok güçlü rakibi olmasına rağmen reytinglere tutunmayı başaran Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi aslında gerçekten yaşanmış olayları anlatıyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs adını değiştirdi! Dizinin yeni adı Kıbrıs Zafere Doğru oldu..

TRT 1 ekranlarında tam bir sezon boyunca Bir Zamanlar Kıbrıs adıyla yayınlanan tarihte yaşanmış hikayeleri anlatan dizi yeni sezonunda çok büyük bir karar alarak adını değiştirdi. Diziden gelen yeni bilgilere göre projenin yeni adı Kıbrıs Zafere Doğru oldu. Bu isim değişikliği ile beraber dizinin senaryosunda da bazı düzenlenmeler yaşanması bekleniyor.

Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlıyor ?

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın yeni adı Kıbrıs Zafere Doğru adıyla Ekim ayı ortalarında ikinci sezonuyla ekranlara gelmesi beklenirken, tabi bu durum hala kesinleşmiş değil. Diziyle ilgili paylaşılan yeni sezon tanıtımlarında ''Yakında'' ifadesi kullanılıyor. Projenin Ekim ayında başlayacağına dair ifadeler sadece tahmin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.