Bu Yaz En Çok Konuşulan Diziler Hangileri ? O İki Dizi Rekor Kırdı..

Bu Yaz En Çok Konuşulan Diziler Hangileri ? O İki Dizi Rekor Kırdı..

Bu ay birbirinden farklı diziler ekranlarda kendilerine yer bulmayı başardı. Bunların bazıları reyting bakımından çok büyük başarılar elde etse de, bazıları istediğini alamadı. Yeni açıklanan listede bu yazın en çok beğenilen dizileri belli oldu.

Bu yazın en çok izlenen dizileri belli oldu. Birbirinden farklı ve eğlenceli diziler bu sezon seyircilerinin karşısına çıktı. Senaryo bakımından ve oyuncu kadrosu ile ilgili olarak çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu. Bu değerlendirmelerin ardından sezonun en çok beğenilen ve hakkında yorumda bulunulan projeleri belli oldu.

Büyük liste açıklandı! O liste zirvede..

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in bulunduğu Baht Oyunu dizisi zirvede yer alırken bu diziyi, Kanal D ekranlarında yayınlanan diğer bir dizi Aşkın Tarifi takip etti. Bu iki dizi hakkında sosyal medyada çok kısa bir zaman içerisinde yüzlerce paylaşımda bulunuldu. Ve bu paylaşımlar onlarca beğeni aldı.

Diğer dizileri istediğini alamadı!

Bu diziler haricinde diğer diziler ise istediğini alamadı. Çoğu dizi hayal kırıklığına uğrayarak kötü reyting sonuçları elde ederken, bunlardan bazıları sonradan kendini toparlasa da, bazıları hala final yolunda görünüyor. Bu dizilerin akıbetinin de ilerleyen günlerde belli olması ve açıklığa kavuşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.