Cam Tavanlar Dizisi Hakkında Dikkat Çeken Hata! Cam Tavanlar Senaristi Herkesi Şok Etti!

Cam Tavanlar Dizisi Hakkında Dikkat Çeken Hata! Cam Tavanlar Senaristi Herkesi Şok Etti!

Cam Tavanlar dizisi keyifle seyredilirken, dizinin senaristi de merak edildi. Çünkü Cam Tavanlar dizisini yazan kişi ünlü bir oyuncu. Yıllarca dizilerde oynayarak adından söz ettiren ünlü isim, Show TV dizisinin yazarlığını yapıyormuş. Peki Cam Tavanlar dizisi senaristi kimdir? İşte diziye dair detaylar...

Show TV'de yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin senaristi adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, aktif olarak yazarlık yapmaya devam etmekte. Üstelik yer aldığı diziler düşünüldüğünde hem oyuncu hem de senarist olması hayranlarını şaşırttı. Bu zamana kadar yer aldığı projeler nedeniyle yalnızca oyuncu olarak biliniyordu. Ancak ortaya öyle detaylı çıktı ki meğer yazarlık yönü de kuvvetliymiş.

Cam Tavanlar Senaristi

Cam Tavanlar dizisinin senaristi Meriç Acemi'dir. Ünlü oyuncunun kaleme aldığı dizi severek izleniyor. Senaristliğinin kuvvetli olması buradan anlaşılmakta. Cam Tavanlar'ın reytinglerde artış sağlaması ve dikkat çeken bir hikayeye sahip olması da bu yüzden. Yazarlıktan çok oyunculuğuyla tanıdığımız bir dizisi daha var.

Çocuklar Duymasın'da Oynuyordu!

Meriç Acemi, yıllar boyu Çocuklar Duymasın dizisinde oynadı. Canlandırdığı Yasemin karakteri ile hafızalara kazındı. Ünlü oyuncunun yalnızca Cam Tavanlar değil, Aşk 101 gibi adından söz ettiren bir dijital yapımın da senaristliğini yaptı. Ayrıca Bir Erkek Bir Kadın dizisinin senaristleri arasında da yer alıyordu. Hal böyle olunca ünlü oyuncunun hem senaristlik hem oyunculuk yapması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.