Cam Tavanlar Dizisi Son Bölümü ile Ekranlara Geliyor!

Cam Tavanlar Dizisi Son Bölümü ile Ekranlara Geliyor!

Cam Tavanlar dizisi için büyük final yaklaştı. Dizi son bölümünü yayınlamak üzere fragmanını paylaştı. Oyuncular ise dizi setiyle vedalaştı ve sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Cam Tavanlar dizisi ne zaman bitiyor? Cam Tavanlar final tarihine ilişkin son bilgiler ve kaçıncı bölümde final yapacağı haberimizde yer alıyor.

Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümleri heyecanla izlenirken, sosyal medyada ortaya çıkan bir gerçek izleyicileri üzdü. Dizinin yeni bölümüyle beraber final yapacağı ortaya çıktı. Henüz yayın hayatına başlayalı 7 bölüm olmuşken böylesine bir haberle karşılaşılması herkesi şaşırttı. Ancak dizinin neden final yaptığı da biliniyor. Cam Tavanlar ne zaman final yapacak? Dizinin final bölümü ortaya çıktı.

 Cam Tavanlar Neden Final Yapıyor?

Dizinin final yapmasındaki en önemli nedenin reyting düşüşü olduğunu söylemeliyiz. Sıralamalarda kendini gösteremeyen dizi, pek çok yaz dizisinde olduğu gibi düşük reyting sahibi oldu. Reyting sonuçlarına bakıldığında Cam Tavanlar isteneni tam anlamıyla verebilmiş değil. AB, Total ve ABC1 gruplarında istenilen başarı elde edilemedi.

Cam Tavanlar Ne Zaman Final Yapacak?

Dizinin 8. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi. Önümüzdeki bölümde Cam Tavanlar son bölümünü yayınlayacak. Kubilay Aka ve Bensu Soral'in güzel bir ikili olduğu dizi çok fazla ekrana gelemedi. Yine de ikilinin arasındaki uyum dikkat çekti. Farklı projelerde tekrar birlikte olma ihtimallerinin yüksek olduğunu belirtelim. Yine de sosyal medya desteği güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Nitekim yaptıkları veda paylaşımı bile yüz binlerce beğeni aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.