Cam Tavanlar'da Beklenen Olay Gerçekleşti! Cam Tavanlar Hayranları Çok Sevinecek!

Cam Tavanlar'da Beklenen Olay Gerçekleşti! Cam Tavanlar Hayranları Çok Sevinecek!

Show TV'de ekrana gelmekte olan Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümü çok merak ediliyor. Dizinin senaryo değişikliğine gitmesi izleyicileri sevindirdi. Cam Tavanlar dizisindeki heyecan çok arttı. Dizinin reytingleri bu olaydan sonra artabilir. Senaristin senaryoyu değiştirmesi sonrası büyük şok yaşandı.

Show TV'de yayınlanan Cam Tavanlar dizisi, ekranların enleri arasında yer almaya devam ediyor. Sevilen dizide yaşanan gelişmeler izleyicileri çok sevindirdi. Çünkü başrol karakterleri arasındaki ilişki her geçen gün gelişiyor. Artık aralarındaki ilişkinin boyutu bambaşka bir hal aldı. Peki dizide tam olarak neler yaşanıyor? İzleyiciler bu durumdan gayet memnunken yeni bölümde nasıl bir olay meydana gelecek?

Leyla ile Cem Aşk mı Yaşıyor?

Leyla, Cem'e açılmak istiyor ama açılamıyor. Aynı şekilde Cem'in de böyle bir çaba içerisinde olduğu görüldü. Bir şekilde araları bozulan ikilinin sevgilerini belli etmeleri de çok zor. Bir türlü bunu başaramıyorlar. Ancak izleyiciler bu durumdan çok sıkıldı. Artık Leyla ve Cem'i sevgili olarak görmek istiyor. Senarist izleyicilerin isteğini önemsedi ve yeni bölümde onlara sürpriz yaptı.

Cam Tavanlar Senaryosu Değişti!

Yakınlaşmaları bu kadar zorken Leyla ve Cem'in yeni bölümde çok fazla yakınlaştığı görülüyor. İkilinin artık aşk yaşadığına herkes inanmaya başladı. Öyle ki dizinin yeni bölümleri çok daha fazla izlenecek. Çünkü uzun zamandır aşk yaşamaları bekleniyordu. Dizideki olaylar arasında yeni bölüme damgasını vuran en önemli olay bu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.