Camdaki Kız Dizisi Nalan'ın Tatil Pozlarına Ortalığı Karıştırdı..

Camdaki Kız Dizisi Nalan'ın Tatil Pozlarına Ortalığı Karıştırdı..

Camdaki Kız dizisinde Nalan ve Sedat arasındaki aşk şimdi de sosyal medyayı salladı. Burcu Biricik tatil fotoğraflarını paylaşınca izleyiciler Sedat'ın ne diyeceğini sordu. Üstelik bu mesajlar oldukça fazla atıldı. Peki Burcu Biricik tatil paylaşımlarıyla ne yanıt verdi? İşte Sedat ve Nalan aşkı...

Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı Burcu Biricik, dizi sezon finali yaptıktan sonra tatile çıktı. Ünlü oyuncunun tatilde güzel pozlar verdiği görüldü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adından söz ettiren Burcu Biricik, kullanıcıların yorumları ile tekrar gündeme oturdu. Pek çok kişi Sedat'ın bu fotoğrafları görünce neler diyeceğini yazmıştı.

Burcu Biricik Tatile Çıktı!

Camdaki Kız dizisinin güzel oyuncusu Burcu Biricik, yoğun geçen bir sezonun ardından kafa dağıtmak için tatile çıktı. Güzelce dinlenerek yeni sezona hazırlanacağı belirtilen ünlü ismin mutlu anları kameralara yansıdı. Dostlarıyla tatil yapmaktan geri durmadı ve oldukça eğlendi. Sık sık Instagram hikayesi paylaşarak da mutluluğunu takipçilerle paylaştı.

Camdaki Kız Sedat Ne Dedi?

Öte yandan izleyiciler, Camdaki Kız Sedat'ın Burcu Biricik tatil yaparken ki görüntüleri görerek ne diyeceğini sordu. Diziye kendini kaptırmış izleyicilerin bu esprili tavrı görenleri güldürdü. Ancak dizinin sezon finali yapmasından sonra birkaç hafta geçmesine rağmen sevenlerin diziye olan ilgisinin sönmediği görülüyor. Yeni sezona bomba gibi bir karakterle giriş yapılması beklenmekte. Hayri karakteri ile Camdaki Kız reytingleri tekrar zirvedeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.