Camdaki Kız Hayri Belli Oldu Ama Oyuncu Menajer Krizi Yaşıyor!

Camdaki Kız Hayri Belli Oldu Ama Oyuncu Menajer Krizi Yaşıyor!

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri sonunda açıklandı. Hayri'yi kimin canlandıracağı öğrenildi. Ancak dizide yaşanan bazı gelişmeler ikinci sezonu riske soktu. Yeni karakter için seçilen oyuncunun menajerleri problem çıkardı. Eski ve yeni menajerler arasındaki sorun diziyi etkileyebilir. Camdaki Kız 2. sezonu yakında başlıyor. Hayri'yi kim canlandırıyor?

Camdaki Kız dizisi, yeni sezon için hazır gibi gözüküyor. Diziye katılacak oyuncular yavaş yavaş belli olmaya başladı. Üstelik Hayri karakterini de kimin canlandıracağı belli oldu. Hal böyle iken hangi oyuncunun diziye katıldığı merak edildi. Ünlü oyuncu diziye katılmış olsa da menajerleri arasında yaşanan problem çözülmüş değil.

Cihangir Ceyhan Hayri'yi Canlandıracak

Başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, Hayri karakterine hayat verecek. Erkan Kolçak Köstendil'in de Hayri olma ihtimali vardı ancak gerçekleşmedi. Cihangir Ceyhan'ın eski ve yeni menajerleri arasında çıkan sorundan ötürü oyuncunun dizideki varlığı da meçhul gözüküyor. Belirsiz olan bu durumdan bir an önce kurtulması gerekmekte. Cihangir Ceyhan Camdaki Kız dizisinde oynayacak mı?

Camdaki Kız Hazırlıkları Tamamlandı

Cihangir Ceyhan ile beraber Camdaki Kız dizisindeki eksiklikler neredeyse tamamlandı. Diziye oynayacak oyuncular, yeni sezonu iple çekiyor. Çünkü birbirinden etkili sahneler izleyicilerin beğenisini kazanacak. Dizinin oyuncu kadrosuna baktığımızda da oldukça önemli isimler oynamakta. Oyuncu kadrosunun yanı sıra hikaye de güzel olunca ortaya yüksek reytingli bir yapım çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.