Camdaki Kız Nalan'ın Yeni Sevgilisi Belli Oldu! Ünlü Oyuncu Camdaki Kız'da Hayri'yi Oynayacak

Camdaki Kız Nalan'ın Yeni Sevgilisi Belli Oldu! Ünlü Oyuncu Camdaki Kız'da Hayri'yi Oynayacak

Kanal D Camdaki Kız'ın yeni sezonunda Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan'ın aşk hayatı dikkat çekecek. Nalan ile Hayri arasında bir şeyler yaşanacak. Peki Hayri'yi kim canlandırıyor? Türkan karakterini oynayacak isim de belli oldu. Camdaki Kız yeni sezonunda yaşananlar gözler önüne serildi.

Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde ortaya çıkan ancak yüzü görünmeyen Hayri çok merak ediliyor. Muhtemelen yeni sezon oyuncunun kendisini görebileceğiz. Fakat Hayri karakterini kimin canlandırdığı çok soruluyor. İzleyiciler bu gerçeği öğrenmek için yeni sezonu beklemek istemiyor. Ayrıca Hayri'nin eşi olan Türkan'ı canlandıracak isim de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Hayri'yi Kim Canlandıracak?

Hayri'ye hayat verecek ismin ya Cihangir Ceyhan ya da Erkan Kolçak Köstendil olduğu ifade ediliyor. İki oyuncu arasında bir karar verilmesi gündemde. Hangisinin teklifi kabul ettiği ve yakın zamanda ekranda olacağı bilinmiyor. İkisi de daha önce Çukur dizisinde oynadı. Sert mizaçlı bir karakter olacağından oyuncunun da ona göre seçileceği biliniyor.

Nurgül Yeşilçay Camdaki Kız'da!

Nurgül Yeşilçay'ın ise Camdaki Kız dizisinde Türkan'ı canlandıracağı düşünülüyor. Başarılı oyuncu ile anlaşma sağlandığına yönelik haberler yapıldı. Fakat gelişmeler aktarıldığında henüz böyle bir olayın yaşanmadığı iddia ediliyor. Kanal D Camdaki Kız'ın yeni sezonunda kimlerin oynayacağı önümüzdeki günlerde belli olacaktır. Eylül ayı gelmeden dizi çekimleri başlayacağı için en son gelişmeler haber edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.