Camdaki Kız Tepkilerin Odağında! Seyirci O Sahneye Karşı Çıktı..

Camdaki Kız Tepkilerin Odağında! Seyirci O Sahneye Karşı Çıktı..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin yeni sezon fragmanında yayınlanan bir sahne çok büyük tepki çekti. Dizinin izleyicileri bile böyle bir sahnenin yanlış olduğunu belirterek, sosyal medya üzerinden isyan etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve RTÜK'ten birçok kez ceza alan Camdaki Kız dizisi ikinci sezon fragmanı yayınlanır, yayınlanmaz çok büyük tepkilere maruz kaldı. Dizinin fragmanında bulunan bir sahne o kadar çok tepki çekti ki, bu duruma seyirci bile isyan etti. Camdaki Kız daha yeni sezonu başlamadan sosyal medyanın gündemine oturdu.

Camdaki Kız dizisinde büyük tepki çeken sahne !

Camdaki Kız dizisinin yayınlanan fragmanında herkes Nalan ve Sedat'ı evlendirdikten sonra Feride'nin rahat bir nefes alacağı sansa da, Feride bu kez de kızının özel hayatına el atmaya başladı. Sedat ile Nalan'ın cinsel ilişkiye girmediklerini öğrenen Feride damadını  "Madem kocalık vazifeni layığıyla yapmayacaktın niye kızımla evlendin?" sözleriyle azarladı.

Camdaki Kız yeni sezon ne zaman başlayacak ?

Camdaki Kız dizisinin yeni sezon çekimleri çoktan başlamıştı. Dizinin yeni sezon fragmanlarının da geçtiğimiz günlerden itibaren paylaşılmaya başladı. Yayınlanan fragmanlarda dizinin bu hafta perşembe günü ekranlara gelmeye başlayacağı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.